Stiri calde

Cum au sărbătorit nord-coreenii Revelionul (video)

 
Locuitorii din Coreea de Nord au sărbătorit intrarea în noul an, imagini filmate în capitala Phenian arătând focul de artificii de la miezul nopţii. Imaginile din noaptea de revelion difuzate de televiziunile nord-coreene arată focul de artificii din capitala Phenian, informează Business Insider, preluat de Mediafax.
 
Filmul aprobat de regimul lui Kim Jong-un arată şi o mulţime de oameni care aplaudă în timp ce privesc spectacolul de artificii. Coreea de Nord sărbătoreşte şi Anul Nou chinezesc, pe data de 19 februarie.
 
Coreea de Nord este una dintre cele mai izolate ţări din lume, fiind condusă de Kim Jong-un. Considerată singura dinastie comunistă din istorie, familia Kim conduce ţara de la sfârşitul războiului cu Seulul (1950-1953).
 
Regimul dictatorial de la Phenian, care ține populația într-o sărăcie cumplită, a găsit resurse să organizeze un foc de artificii la miezul nopții, pentru a ura Mulți ani fericiți liderului suprem.
 
Artificiile de pe cerul orașului Phenian au fost destul de sărace, însă puținii oameni strânși în centrul orașului s-au bucurat de un spectacol pe care nu îl întâlnesc prea des.
 
Sursa foto: realitatea.net
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.