Elena Udrea „Cum s-a luat decizia de prelungire a mandatului de arestare preventivă”

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat, în această dimineaţă, un nou mesaj pe pagina de Facebook. Mesajul, publicat sub titlul „Cum s-a luat decizia de prelungire a mandatului de arestare preventivă”, face referire la decizia de prelungire a arestului preventiv, decizia luată de judecători, luni. De asemenea, în mesaj se menţionează că „se va reveni cu amănunte suplimentare”.
 
„Multă lume s-a întrebat de ce judecătorul de luni a decis prelungirea mandatului de arestare în cazul Elenei Udrea pentru încă 30 de zile. Asta mai ales după declaraţiile avocaţilor fostului ministru care au prezentat rezultatul confruntărilor de săptămâna trecută cu denunţătorii. Iată adevărul despre ce s-a întâmplat luni.
 
Procurorii au mers cu referatul de prelungire a mandatului de arestare preventivă doar cu răspunsurile la întrebările care le-au convenit. Judecătorul a citit doar referatul acestora. Nu ştia de declaraţiile inculpaţilor, nu ştia de celelalte întrebări şi răspunsuri din confruntări, de restul dosarului, ci doar povestea anchetatorilor cum că anumite donaţii către PDL Bucureşti ar demonstra că Udrea a luat geanta cu 900.000 de euro.
 
Este o forţare tipică DNA care susţine că fostul ministru trebuie să mai stea în arest până află ei dacă a luat sau nu geanta cu bani. Prezumţia de nevinovăţie a fost pierdută de mult pe traseu, la fel ca şi obligaţia legală de a aduna şi ţine cont şi de probele în favoarea celor pe care îi acuză.
Ca să fie clar: din ceea ce există la dosar reiese clar că Udrea nu a luat banii aceia. (vom reveni cu amănunte suplimentare).
 
Întrebare pentru toţi oamenii lui Koveşi şi apostolii DNA care acţionează acoperit sau nu în spaţiul public: cum poţi demonstra că nişte bani donaţi în decembrie 2011 la PDL Bucureşti, chiar dacă, prin absurd, ar fi provenit de la Udrea, erau fix din geanta luată în octombrie la minister???
 
Dar la ce avem nevoie de logică? Avem nevoie doar de acuzaţii în cascadă, formulate spectaculos, pentru a „prinde la public”. Şi de judecători care să dea deciziile pe care procurorii le vor. Şi gata! Avem Justiţie!
 
Iar Udrea să stea la puşcărie spre gloria şi satisfacţia lui Koveşi şi Coldea!”, este mesajul semnat de Echipa de Comunicare pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elena Udrea, aflată în arest la domiciliu, îşi reia activitatea febrilă pe Facebook

10 May 2015 1193

Elena Udrea, Facebook şi postările Echipei de comunicare

26 Apr 2015 2246

Ruxandra Dragomir, pe Facebook după vizita la Elena Udrea „Va întreprinde măsuri care vor avea ecou”

03 Apr 2015 1649

Un nou mesaj marca Elena Udrea, din partea echipei de comunicare

20 Mar 2015 1144

Mesajul postat de Elena Udrea, în urmă cu puţin timp „Se vede din avion. Totul se mişcă în ritm de melc"

16 Mar 2015 1162

Ruxandra Dragomir, mesaj pe Facebook pentru cei care spun că Udrea este însărcinată

13 Mar 2015 1187

Elena Udrea reclamă umilinţe în arest Va fi dusă în cătuşe la ginecolog, împotriva voinţei sale

11 Mar 2015 1316

Elena Udrea transmite un mesaj din arest prin intermediul Echipei de comunicare

26 Feb 2015 1081

Udrea, pe Facebook La SRI, Eduard Hellvig va sta în poziţie de drepţi în faţa adj. său de patru stele

19 Feb 2015 1510

Elena Udrea, primul mesaj pe Facebook după eliberare

18 Feb 2015 1975

Elena Udrea, pe Facebook din arest, îi arată cu degetul pe trei foşti colegi din Guvernul şi PDL

14 Feb 2015 1544

Elena Udrea, atac la Parlament și Varujan Vosganian, pe Facebook

12 Feb 2015 1172

Elena Udrea, un nou mesaj pe Facebook din arest

12 Feb 2015 1125