Cum să răspunzi provocării Ice Bucket fără a te uda cu apă! Vezi variantă lansată de Monica Macovei (video)



Monica Macovei a acceptat provocarea Ice Bucket. Aceasta a postat luni pe contul de Facebook o înregistrare, cea mai atipică de până acum.
Candidata la prezidenţiale a luat un bol în care a pus, rând pe rând, fotografiile celor anchetaţi şi condamnaţi de DNA pe care a turnat apă cu gheaţă. 

“Provocarea! După cum ştiţi eu am făcut DNA şi rezultatele se văd: Voiculescu Dan, 10 ani închisoare, 60 de milioane de euro de restituit românilor, Adrian Năstase, patru ani de închisoare 1,5 milioane de euro de restituit românilor, George Copos, 4 ani de închisoare, 1,5 milioane de euro de restituit românilor, Relu Fenechiu, 5 ani de închisoare, 1,3 milioane de euro de restituit românilor”, a susţinut Macovei, iar mai apoi a turnat apă cu gheaţă peste fotografiilor acestora.
“Şi mai sunt mulţi alţii care au prejudiciat românii cu sute de milioane de euro. Vântu şi alţii. Lor le turnăm apă”, a mai adăugat candidata la prezidenţiale. 

Provocare

La final, Macovei a lansat o provocare. “Acum am şi eu o provocare pentru Guvernul Ponta şi pentru ANAF: să recupereze toţi aceşti bani, aceste sute de milioane de euro şi să-i înapoieze românilor. Ei trebuie investiţi în educaţie în sănătate în cercetare”, a spus Macovei.

A existat şi o donaţie

“Şi desigur fac o donaţie şi donaţia mea este pentru cercetare în domeniul sclerozei laterale amiotrofice. Mulţumesc”.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ice Bucket Challenge între candidaţii de la prezidenţiale William Brînză a provocat-o pe Monica Macovei

25 Sep 2014 3366