Stiri calde

Dan - Silviu Baciu, numit director general provizoriu al Conpet SA

În şedinţa din 5 decembrie a.c., Consiliul de Administraţie al societăţii Conpet SA a luat mai multe hotărâri, fiind dată Decizia nr. 20/2017.
 
Astfel, Dan - Silviu Baciu a fost numit în funcţia de director general provizoriu al Conpet SA, începând cu data de 16 decembrie 2017, cu un mandat pe o perioadă de patru ani, respective până la data de 6 aprilie 2018, fiindu-I delegate conducerea societăţii în conformitate cu prevederile legale în vigoare şi cu Actul Constitutiv, având în vedere rezultatul votului cu privire la propunerea formulată în Raportul Comitetului de Nominalizare şi Remunerare înregistrat nr. 49315/ 05.12.2017, aprobată cu majoritate de voturi exprimate de către Consiliul de Administrație după dezbaterile din cadrul ședinței.
 
De asemenea, Constantin Văduva, Președintele Consiliului de Administrație, a fost desemnat pentru negocierea și semnarea în numele CONPET S.A., a Contractului de mandat dintre Dan – Silviu Baciu, Director General, și societate, reprezentată de Consiliul de Administrație, în forma ce va fi agreată de către Comitetul de Nominalizare și Remunerare.
 
Componența Comitetelor Consultative constituite la nivelul Consiliului de Administrație este următoarea:
 
- Comitetul de Nominalizare și Remunerare: Constantin Văduva - președinte; membri: Lefter Răzvan Ștefan, Spînu Antonio - Adrian, Stan – Olteanu Manuela - Petronela
 
- Comitetul de Audit: Bugică Radu – președinte; membri: Văduva Constantin, Popa Claudiu - Aurelian
 
- Comitetul Financiar si pentru Relația cu Investitorii: Iacob Constantin - Ciprian - președinte; membri: Bugică Radu, Lefter Răzvan Ștefan
 
- Comitetul de Dezvoltare și pentru Relația cu Autoritățile: Popa Claudiu - Aurelian – președinte, membri: Stan - Olteanu Manuela - Petronela, Spînu Antonio - Adrian.    

Sursa foto: ZIUA de Constanţa 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou mandat provizoriu pentru directorul general al CONPET SA

02 Oct 2018 461

Consiliul de Administrație al Conpet SA a decis prelungirea mandatului directorului general

25 May 2018 564

Director general adjunct numit în funcție la CONPET. Cine este și până când va ocupa această funcție

02 Apr 2018 731

Modificări în structura de conducere a societății Conpet SA (document)

30 Mar 2018 814