Dăncilă huiduită din nou la Mamaia. Conducerea PSD faţă în faţă cu pensionarii din Constanţa (Galerie foto+Video)

La această oră, La Pavilionul Expoziţional din Mamaia are loc întâlnirea conducerii PSD cu seniorii din partid.
 
Sunt prezenţi Viorica Dăncilă preşedinte PSD, Mihai Fifor secretar general, Eugen Orlando Teodorovici preşedinte executiv, Felix Stroe preşedintele PSD Constanţa, Ion Popa, preşedinte OPSD şi Gheorghe Donţu preşedintele Organizaţiei de Seniori PSD Constanţa.

UPDATE3 ORA 12:39:
 Viorica Dăncilă spune: "Acest dialog ne permite să reglementăm lucrurile care mai sunt de reglementat în legislaţia  naţională.
Ştiu că am făcut foarte multe lucuri, ne-am implicat, dar mai ştiu la fel de bine că mai sunt foarte multe lucuri de făcut. Sunt domenii şi acte normative pe care trebuie să le modificăm, astfel înât să aducem normalitatea.
Este greu ca după o perioadă în care toţi au crezut că autesteritatea este cea mai bună, care au crezut că trebuie să dărâme sau să vândă aceste lucruri, să vii şi să încerci să te adresezi diferitelor categorii sociale.
 
Partidul Social Democrat este un partid proeuropean.
 
Măsurile PSD sunt măsuri europene."

UPDATE2 ORA 12:03: Stere Beca, de la Crama Nazarcea afirmă: "Oamenii care au lucrat în cultura corporatistă, care reprezenta 75% din suprafata agricolă a României, au pensii de ruşine. Am lucrat 18 ani în agricultura corporatistă. Pensia mea este de 1500 de lei. Este inadmisibil!". 

UPDATE1 ORA 11:55: Luând cuvântul, Cati Prodan, spune: "Oamenilor li se împrăştie zvonul că Guvernul măreşte preţurile. Guvernul nu măreşte preţurile nici la alimente, nici la curentul electric, nici la energie."

UPDATE: La această oră, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius  Constantin Budăi le vorbeşte celor prezenţi despre majorarea punctului de pensie. Procentual, creşterea pe care o vor avea aproximativ cinci milioane de pensionari pe talon va fi de 15%.
 De la 1 septembrie, valoarea punctului de pensie a crescut de la 1100, la 1265 de lei.
 Budăi susţine că toate pensiile au fost recalculate, cupoanele sunt tipărite, sunt distribuite către Poşta Română şi primele plăţi vor fi făcute începând de luni, 2 septembrie. De asemenea, ministrul dă asigurări că există bani la buget pentru suţinerea acestei creşteri.

 
Premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată şi astăzi de protestatari la Pavilionul Expozițional din Constanța, unde are loc întâlnirea PSD cu pensionarii constănțeni. Manifestanții au scandat ”Analfabeta” și ”Fără pensii speciale”.
"În presă scrie că Viorica Dăncilă a fost contestată, așteptată de protestatari. Sunt 7 sau 8, mereu aceeași. Normal că nu încalcă nimeni libertatea de exprimare, dar este vorba și de cei 7 ani de acasă. Eu nu am să jignesc niciodată, nici pe ei și nici pe altcineva, iar despre ei nu sunt convinsă că fac diferența. Azi crește punctul de pensie si pensia minimă, măsură așteptată de pensionari. Măcar pentru ei trebuiau să se abțină", a declarat Viorica Dăncilă, la sosirea la Pavilionul Expoziţional Constanţa, unde avea întâlnirea cu pensionarii.
Dăncilă a făcut referire la protestatari și în discursul din fața pensionarilor :"Aici, la Constanța, sunt oameni cinstiți. De la Constanța nu au ieșit, au venit de la București pentru că ei cred că pot influența. Ei vor veni cu jigniri, noi vom spune adevărul și vom veni cu proiecte", a spus premierul.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Renunţările se ţin scai După mandatul de consilier judeţean, Tiberiu Iancu Roşu „cedează“ şi funcţia de administrator

27 Sep 2016 2956

PSD caută soluţii electorale pentru Poarta Albă şi Ovidiu Foşti membri PPDD, candidaţi social-democraţi în 2016

19 Feb 2016 3426

Se clatină piedestalul Nicuşor Constantinescu, suspendat din fruntea PSD Constanţa

24 Apr 2015 1973

Florin Chelaru, prezent Întrunire la vârf la PSD Constanţa

24 Apr 2015 2530