De ce a fost comisarul şef de poliție Aurelian Zaheu, sâmbătă, la IPJ Constanța

Sâmbătă, 14 mai 2016, în sala de şedinţe a Inspectoratului Județean de Poliție Constanța a avut loc Adunarea Generală a ANCMR-MAI judeţul Constanţa, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea asociaţiei.
 
La adunare a fost prezent prefectul județului Constanța Adrian Viorel Nicolaescu, împuternicitul la comanda IPJ Constanța, comisarul șef Adrian Rapotan, dar și comisarul şef de poliţie Aurelian Zaheu, fost comandant al IPJ Constanța.
În prezenţa rerezentanţilor asociațiilor cadrelor în rezervă şi în retragere din judeţul Constanţa s-a prezentat darea de seamă pentru anul 2015 şi proiectul de activităţi pentru anul 2016.
Au fost acordate diplome de merit membrilor asociaţiei care au contribuit la activitatea asociației, şi diplome de excelenţă, reprezentanţilor autorităţilor locale şi ai asociaţiilor care au sprijinit activitatea ANCMR -MAI în cei 25 de ani de existenţă.
Din partea Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor "Regina Maria"Filiala Constanţa a participat colonelul (r) Remus Macovei care a urat mult succes colegilor din MAI, prilej cu care au convenit unele probleme de colaborare pentru anul 2016.
sursa text si foto: facebook/remusmacovei
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mircea Chirciu, ginerele lui Aurelian Zaheu, achitat şi apoi condamnat definitiv

14 Feb 2015 2807

Mircea Chirciu, ginerele lui Aurelian Zaheu, a fost condamnat definitiv

13 Feb 2015 4603

Aurelian Zaheu, fost comandant al IPJ Constanţa, vrea să rămână în conducerea SIF Muntenia

26 May 2014 4526

Fost comandat al IPJ Constanţa riscă să fie revocat din conducerea SIF Muntenia

14 May 2014 3288