De ce pierde Portul Constanţa afaceri importante pe care le-ar putea câştiga în contextul crizei din Ucraina

In contextul crizei prelungite din Ucraina, o concluzie logica este ca Portul Constanta va avea de castigat pe termen lung. Însă câştigurile vin doar în ceea ce priveşte transportul de turişti şi nu în privinţa transportului de mărfuri, scrie HotNews.

Astfel că vestile bune pentru Portul Constanta vin din partea traficului navelor de croaziera. În acest sens, directorul de marketing al Administratiei Porturilor Maritime Constanta (APMC), George Visan, a declarat pentru HotNews.ro ca sunt nave care au ales anul acesta Portul Constanta ca destinatie, in detrimentul Odesei si Yaltei, redesenandu-si itinerariul initial. Mai precis, anul acesta, la terminalul de pasageri din Portul Constanţa, sunt programate sa ajunga 95 de nave de croaziera, un record inregistrat de Portul Constanta. In 2013, pe parcursul intregului sezon, au sosit doar 69 de nave.

Puteţi citi mai multe pe hotnews.ro http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-17869989-efectul-crizei-din-ucraina-asupra-economiei-romanesti-cum-pierde-romania-afaceri-uriase-din-cauza-dezastrului-din-transporturi.htm



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări importante în Forasol SRL, firmă controlată de Gabriel Comănescu

22 Aug 2022 2756

Firme Constanța, rezultate financiare Sargeant Marine Romania SRL, cifră de afaceri în creștere față de anul de referință anterior. După un an pe pierdere, un an pe profit (document)

28 Dec 2017 3126