De mâine Înscrieri la Universitatea "Ovidius"

Luni, 14 iulie 2014, încep înscrierile pentru admiterea în anul universitar 2014 - 2015 la Universitatea „Ovidius” din Constanța.

Înscrierile se fac la sediile Universității, astfel: Campus corp A (Aleea Universității nr.1) pentru facultățile – Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Litere, Facultatea de Teologie, Facultatea de Istorie și Științe Politice, Facultatea de Drept și Științe Administrative, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației; Campus corp B (Aleea Universității nr.1) – Facultatea de Medicină, Facultatea de Farmacie, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole; Baza Nautică - Facultatea de Educație Fizică și Sport;

În cadrul punctelor de înscriere, candidaţii vor fi preluaţi de cadre didactice care le vor sta la dispoziţie cu toate informaţiile necesare privind programele de studii, taxele de înscriere, precum şi taxele de şcolarizare.
Pentru anul universitar 2014 – 2015, sunt scoase la concurs 1.340 de locuri fără taxă și câteva mii cu taxă. La majoritatea facultăților admiterea se face pe baza concursului de dosare. 

Amintim celor interesaţi că Universitatea OVIDIUS organizează admitere pentru studiile de licenţă, după următorul program:
 
- 14 - 22 iulie 2014:  înscrieri pentru domeniile de studiu care au probe de concurs (scris, oral, probe practice); între orele 9.00-16.00 în zilele lucrătoare şi 9.00-12.00 sâmbăta şi duminica;
-  14 - 25 iulie 2014:  înscrieri pentru domeniile de studiu la care admiterea se face pe bază de concurs de dosare; ); între orele 9.00-16.00 în zilele lucrătoare şi 9.00-12.00 sâmbăta şi duminica;
 
De asemenea, au loc admiterile prntru studii de masterat:
-  14 - 25 iulie 2014:  înscrieri pentru toate domeniile de studiu. Admiterea la studii universitare de masterat se încheie în septembrie (după cea de-a doua sesiune de înscrieri).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.