Decizie de ultimă oră Profesorii din Constanța amână pichetarea Prefecturii

Nemulțumiți de problemele cu care se confruntă educația, în data de 7 mai 2014, Colegiul Naţional al Liderilor Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (F.S.L.Î.) a luat decizia organizării unor acţiuni de pichetare a instituţiilor statului în zilele de 19 şi 20 mai.

Ulterior comunicării acestei hotărâri către organizaţiile judeţene, între F.S.L.Î. şi M.E.N. (n.r. Ministerul Educației Naționale) s-a convenit organizarea unei întâlniri între reprezentanţii federaţiei şi domnul ministru Remus Pricopie pentru ziua de luni, 19 mai”, anunță sindicaliștii din Constanța.

„Considerând că acţiunea de pichetare nu-şi va putea produce efectele la nivel local până când nu se finalizează discuţiile la nivel naţional, Sindicatul Liber al Salariaţilor din Învăţământul Preuniversitar Constanţa anunţă suspendarea acţiunii de pichetare a sediului Prefecturii Judeţului Constanţa din ziua de marţi,  20 mai, programată în intervalul 12.00-14.00. Mulţumim tuturor celor care au înţeles să răspundă chemării noastre  şi să se mobilizeze pentru acţiunea sindicală de pichetare şi îi asigurăm că rămânem adepţii organizării acţiunilor sindicale colective dacă revendicările noastre nu îşi vor găsi concretizarea”, se arată într-un comunicat de presă.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Protest în zona Prefecturii Constanţa! Vasile Zelcă - „Sunt aşteptaţi cât mai mulţi poliţişti şi personal contractual“

26 Sep 2017 1668

Timp de o lună, revoluţionarii vor picheta, zilnic, Prefectura Constanţa

13 Jan 2015 1397

De mâine, începe şi pichetarea sediului Primăriei Revoluţionarii au intrat în greva foamei la Constanţa (galerie foto+video)

08 Jan 2015 3409

Pe 23 august, poştaşii pichetează sediul Prefecturii Constanţa

09 Aug 2012 1113