Decizie radicală PNL Constanța, echipa nouă la Organizația municipală



Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință vineri, 09 noiembrie a.c., au decis dizolvarea fostului BPL al Organizației municipale a PNL Constanța și validarea unui Birou Politic Local interimar.

În urma votului membrilor BPJ, componența noului Birou Politic Local al Organizației municipale a PNL Constanța este următoarea: președinte interimar – Adrian Manole, prim-vicepreședinte Costel Stanca, membrii – Carmen Alecu, Mihaela Andrei, Adriana Arghirescu, Costin Avătavului, Bogdan Barață, Bogdan Bola, Stelian Bucovală, Adriana Câmpeanu, Victor Constantin, Marian Crușoveanu, Mihnea Claudiu Drumea, Florin Gavrilă, Stelian Gima, Radu Bogdan Matei, Sorin Mocianu, George Niculescu, Liviu Popa, Ionuț Rusu, Mihaela Scrieciu, Ioan Solomon, Gabriela Stan, Geanina Topolov, Raluca Trandafir, Marius Tulică și Cristian Zahariuc, iar trezorier este George Măndilă.

„Prim-vicepreședintele PNL Constanța Septimiu Bourceanu a ocupat funcția de coordonator politic al Organizației municipale PNL Constanța pe o perioadă determinată, având un mandat punctual de elaluare a activității politice a Organizației Municipale Constanța a Partidului Național Liberal și de coordonare a activității acesteia pe perioada de evaluare.

În urma acestei evaluări, s-a decis astăzi schimbarea conducerii BPL și validarea unui BPM interimar care va avea ca obiective principale pe de o parte, întărirea capacității de organizare a PNL Constanța pentru alegerile europarlamentare și, de pe altă parte, organizarea, în prima parte a anului viitor, a alegerilor interne pentru conducerea organizației PNL Constanța”, a declarat președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Cetatean Onest

14 Apr, 2019 13:45

Primar PSD cu doua fete: Referitor la demolarea garajelor, initiativa Dlui primar Radu Cristian, demarata anul trecut, am cateva remarci: 1. Toti posesorii de garaje, si autorizate si neautorizate de primarie, aflate pe UAT Mangalia, au primit somatie ca in 24 de ore garajele sa fie daramate, in caz contrar vor suporta rigorile legii. In somatia respectiva este trecuta legea si articolul care impune respectarea acestei decizii si consecintele in caz de nerespectare. 2. Acum intreb: cum se face ca pentru unii aceasta dispozitie este facultativa si privita cu ingaduinta de catre Dnl primar Radu Cristian? In spatele blocurilor MG 31 si MG 29 sunt 13 garaje de care nu s-a atins nimeni! Motivul ar fi ca aceste garaje ar sustine constructia unei case. FALS. Atunci cand blocurile de pe Callatis au fost construite s-a facut o centura de beton care consolideaza diferenta de nivel. Aceasta centura incepe chiar de pe Str. Matei Basarab si tine pana la ultimile blocuri de pe Callatis. Chiar pe colt cu Matei Basarab, la nici o palma de centura de beton, este construita o vila cu doua nivele si nu se sperie nimeni ca o sa cada! La fel si casele din stanga si din dreapta acestor garaje,,problema" unde toate garajele s-au daramat, nu-i nicio problema! Problema este ca suntem luati de fraieri, noi care am respecata decizia primarului, si primaria nu vrea sa vada aceasta nimicnicie! In primul rand primaria sa tina cont ca aceste garaje s-au lipit de acest zid care a fost construit ,,inginereste” odata cu blocurile si era acolo trainic si bine facut de multi ani! In concluzie garajele nu sustin nimic! In al doile rand, garajele sunt construite ilegal si neautorizate de catre primarie, atunci care-i treaba primariei sa aprobe tacit ca aceste garaje sa nu mai fie demolate? In al treilea rand chiar daca ar fi asa, este treaba celui care a construit acolo sa-si consolideze el zidul cat si cum vrea daca nu are incredere in cel existent. Problema pentru care proprietarul casei a convins toti posesorii de garaje sa faca contestatie sa sustina ce spune el, este aceea ca acesta anul trecut si-a facut o pensiune in curtea casei iar prin demolarea garajelor pensiunea nu ar mai fi asa de atractiva pentru turisti. Dar asta nu-i treaba nici a locatarilor din blocurile MG 31 si MG 29, care stau cu masinile pe langa peretii blocurilor sau pe strazile adiacente, si nici a primariei nu este. Primaria sa duca la indeplinire decizia luata fara concesii pentru nimeni, altfel ne vom face si

Articole asemanatoare

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 469

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 891

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

27 Mar 2024 1366

Liderii coaliţiei au stabilit primul loc pe lista comună de la alegerile europarlamentare și candidaturile comune la Sectoarele 1, 2 şi 5 ale capitalei

25 Mar 2024 570

Ședință a Consiliului Politic Naţional al PNL. Ce subiecte se află pe ordinea de zi

24 Mar 2024 591

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1382

BPN al PNL a validat candidatura președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru, la alegerile europarlamentare

21 Mar 2024 491

Vergil Chițac și Florin Mitroi, validați în ședința BPN al PNL

21 Mar 2024 740

Deputatul Bogdan Huțucă „Din 31 martie, județul Constanța va fi poarta Schengen a României “

21 Mar 2024 737

BPN al PNL a validat candidații pe lista comună cu PSD la europarlamentare. Consiliul Național, convocat pe 24 martie

21 Mar 2024 526

Comuna Fântânele, din județul Constanța, a rămas fără Consiliu Local Mai mulți aleși locali au demisionat, iar ultimii patru au fost radiați din PNL. Cu toții și-au pierdut mandatele!

21 Mar 2024 1030

Ramona Chiriac vrea să se retragă din fruntea listei PSD-PNL la alegerile europarlamentare (PRESA)

21 Mar 2024 441

Candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu - „Împreună vom învinge un oraş bolnav şi-l vom face sănătos“

20 Mar 2024 382

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 728

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 680