Declaraţii cutremurătoare ale surorii tânărului român mort în tragedia aviatică din Ucraina

Sora tânărului Andrei Anghel, studentul din Cluj cu dublă cetăţenie, româno-canadiană, aflat printre victimele zborului Maysian Airlines doborât în Ucraina a oferit un interviu presei canadiene.
 
"Nu vreau să cred că e adevărat. Vreau să cred că e un coşmar. Aştept să vină acasă. Era foarte fericit. Iubea viaţa şi tot ce avea legătură cu ea. Voia să schimbe lumea, de aceea şi-a dorit să devină medic", a declarat plângând Alexandra, sora lui Andrei.
 
Sora studentului de 24 de ani le-a declarat jurnaliştilor canadieni că a vorbit cu el chiar înainte ca acesta să se îmbarce. "Era în aeroport, era aşa încântat de călătorie, o plănuise de mult timp", a mărturisit sora tânărului. Mai mult, se pare că mama lui l-a implorat să-şi amâne plecarea pentru a se putea recupera după o răceală puternică. Dar acesta a insistat că nu poate renunţa la călătorie, fiindcă el şi prietena lui, studentă la aceeaşi facultate, originară din Germania, rezervaseră biletele de avion şi camera de hotel.
 
"Am aflat că avionul a fost doborât şi ştiam că el se afla în acea aeronavă. Mai târziu am primit confirmarea", a adăugat tatăl victimei, care şi-a descris fiul drept o persoană bună, căreia îi plăcea să cunoască alţi oameni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.