Declaraţiile şocante ale unei actriţe constănţene. Cum a scăpat din mâinile unui pedofil în copilărie


După ce cazul poliţistului-pedofil a șocat întreaga Românie, au ieșit la suprafață și alte povești terifiante similare. O actriță constănţeană a trecut prin momente similare care i-au marcat viața, scrie EVZ.ro.

Actriţa Cristina Cioran a trecut prin momente cumplite în copilărie. Aceasta a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune cum un pedofil a băgat spaima în mai mulţi copii ai blocului în care actriţa a copilărit, potrivit Cancan.

„M-am născut şi am crescut în Constanţa. Nu există bloc care să nu fi fost vizitat de tot felul de exhibiţionişti care scoteau organul sexual unde se jucau copiii, de alţi indivizi care intrau în scara de bloc, inclusiv mie mi s-a întâmplat. Aveam şapte ani, m-a urmărit un individ, n-am să uit niciodată, avea un trening maro, a urcat cu mine până la etajul patru unde stăteam şi eu am sunat la uşă, nu era nimeni acasă, am căutat cheia sub preş spre norocul meu şi i-am şi spus, ia uite nu e cheia sub preş. L-am întrebat: «Unde mergeţi?», după care s-a aşezat pe scară şi mi-a zis să stau la el în braţe. Eram un copil destul de obraznic şi i-am spus că nu vreau. Atunci am coborât şi am strigat după o vecină. Acelaşi individ a agresat o vecină de-a mea, fetiţa ne-a spus nouă, nu le-a spus părinţilor pentru că i-a fost frică. Şi mulţi alţi copii. Şi cu băgat mâna pe sub fustiţă, şi prin alte părţi ale corpului", a declarat Cristina Cioran.

Sursă foto: Cinemagia

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanca Cristina Cioran şi-a botezat fetiţa. Imagini de la eveniment (GALERIE FOTO)

29 May 2022 2063

Constănțeanca Cristina Cioran, însărcinată pentru prima dată, la 43 de ani!

26 Mar 2021 4306

Constănțeanca Cristina Cioran o va înlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct

15 Mar 2019 2120

Şcoala de televiziune "Tudor Vornicu", la Constanţa

18 Sep 2014 3182