Delta Dunării și Dobroga de Nord, la Târgul de Turism al României de la Romexpo (galerie foto)

O delegație a Consiliului Județean Tulcea condusă de vicepreședintele Dumitru Mergeani participă, în perioada 21-24 februarie 2019, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, organizat în incinta Romexpo. Standul tulcean a beneficiat de prezența ministrului Turismului, Bogdan Trif, precum și a unuia dintre simbolurile județului nostru, Ivan Patzaichin.

La deschiderea oficială, Tulcea a mai fost reprezentantă de prefectul Lucian Furdui, viceprimarul municipiului, Andaluzia Luca și de președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, Cătălin Țibuleac.

Atracțiile turistice ale județului nostru sunt reprezentate cu succes în cadrul standului Deltei Dunării și Dobrogei de Nord, unde vizitatorii se pot  bucura de muzică live, dansuri tradiționale, degustări de vinuri și preparate tradiționale, inclusiv cu specific pescăresc, din zona noastră.

„Salut, cu această ocazie, organizatorii acestui eveniment de mare amploare, menit să pună în valoare frumusețea atracțiilor turistice din întreaga țară și mă bucur că, de la an la an, numărul participanților la acest expozeu de frumusețe românească crește semnificativ.

Fără falsă modestie, vă spun că noi, județul Tulcea, sub brandul „Delta Dunării și Dobrogea de Nord – Grădina Bio a Europei”, venim în fața dumneavoastră cu o ofertă greu de refuzat: suntem județul care reunește Dunăre, Mare, munți, dar și perla coroanei, așa cum ne place nouă să spunem, Delta Dunării.  Dar, în plus, avem și cultură, avem istorie, avem cetăți care merită vizitate, avem mănăstiri – clădiri de patrimoniu de o valoare inestimabilă, care spun povești extraordinare ale trecutului nord-dobrogean.

Astfel, cred că județul nostru merită o atenție deosebită atunci când discutăm despre o promovare corectă și coerentă a întregului teritoriu românesc, respectiv a frumuseților de pe aceste meleaguri.

Închei prin a mulțumi Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării și tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri, care au făcut posibilă organizarea acestui frumos stand, iar pe vizitatori îi invit să poposească la standul nostru, să guste din bunătățile nostre și să se bucure de un regal cultural-artistic ce se va desfășura pe durata celor patru zile ale târgului“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.


Momentele cultural artistice sunt susținute de Ansamblul Artistic „Baladele Deltei“, Ansamblul de dansuri „Katiușa“ din Mahmudia, Ansamblul Rușilor Lipoveni „Landâș“ din Sarichioi și Ansamblul Meglenoromânilor „Altona“ din Cerna.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Destinația Mamaia Constanța, în atenția tour-operatorilor din Germania

07 Mar 2024 493

OMD Mamaia Pregătiri pentru Târgul Internaţional de Turism ITB Berlin

04 Mar 2024 814

Județul Tulcea, prezent cu un stand dedicat la Târgul Național de Turism al României, ediția de primăvară

15 Feb 2024 568

Destinația Mamaia Constanța, căutată de jurnaliști și turiști polonezi România– campanie de promovare outdoor pe străzile din Varșovia (FOTO)

25 Nov 2023 712

Primele concluzii ale OMD Mamaia Constanta, după WTM Londra (FOTO)

14 Nov 2023 836

Târgul de Turism WTM Londra - Stațiunea Mamaia, în competiție cu marile destinații din Europa

09 Nov 2023 816

OMD Mamaia – Constanța a finalizat materialele de promovare pentru Târgul de Turism de la Londra

30 Oct 2023 807

OMD Mamaia – Constanța promovează litoralul românesc la Târgul de turism internațional WTM Londra

10 Oct 2023 1036

Consiliul Județean Constanța prezent cu pliante la Târgul de Turism de la Barcelona

30 Nov 2022 1267

Constanța, unul dintre primele orașe în care se va implementa conceptul “Oraș de Bun-Simţ Turistic” (galerie foto)

21 Feb 2020 2450

„Paradisul dintre Ape” - județul Tulcea, prezent la Târgul de Turism al României 2020 (galerie foto)

20 Feb 2020 1736

Consiliul Județean Constanța, prezent la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară „Turismul reprezintă motorul economiei constănțene“

20 Feb 2020 1960

București Primăria Municipiului Constanța participă la Târgul de Turism al României

19 Feb 2020 2287

Bilete de tren pe rute interne cu preţuri mai mici, la Târgul de Turism al României

17 Feb 2020 1877

Primăria Municipiului Constanța participă la Târgul de Turism al României 2020

11 Feb 2020 1892