Stiri calde

Denunţătorul din dosarul Hexi Pharma, chemat la poliţie

A apărut în decor principalul denunţător din dosarul Hexi Pharma. Mihail Leva, directorul de producţie al companiei, se află sub control judiciar şi a fost chemat să dea declaraţii la Poliţie despre modul în care se diluau produsele firmei.
 
Mihail Leva a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale, fiind acuzat de complicitate la participație improprie la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Mihail Leva este cercetat sub control judiciar.
 
În același dosar, Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost arestată la domiciliu. Ea este acuzată de săvârșirea a 99 de infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și 29 de infracțiuni de înșelăciune în formă simplă, precum și infracțiunea de participație improprie de zădărnicirea combaterii bolilor.
 
Procurorii susțin că Hexi Pharma a încheiat contracte, în perioada 2014-2016, de vânzare de produse biocide cu 152 de unități medicale, iar valoarea acestora este de aproximativ 51 milioane lei.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iată de ce este acuzată Flori Dinu, directorul Hexi Pharma

28 May 2016 1511

Directorul de producție de la Hexi Pharma, pus sub acuzare

28 May 2016 1141