Deputatul de Constanţa Mihai Tararache „Am cerut, în mod categoric, stoparea acestei cruciade demente pe care Antifrauda o face în aceste zile”

Deputatul PNL de Constanţa Mihai Tararache, arată, într-un comunicat remis azi redacţiei, că a susţinut, ieri, în plenul Camerei Deputaţilor, avizarea favorabilă a proiectului de lege care reglementează clasificarea pachetelor turistice, pentru a se putea aplica reducerea TVA-ului la 9% la întreg pachetul de servicii turistice, care a şi fost adoptat de Camera Deputaţilor în şedinţa de plen.
 
„Este o măsură pe care o cer de ani de zile şi de care sectorul turistic constănţean avea mare nevoie. În intervenţia mea, am punctat faptul că este necesară extinderea reducerii TVA la toate serviciile turistice. Această reducere, semnificativă, de TVA, va aduce beneficii atât operatorilor care vor putea practica preţuri accesibile pentru serviciile oferite, cât şi turiştilor care se vor putea bucura de vacanţe la mare mai ieftine. România are nevoie de preţuri competitive pentru a putea fi atractivă în comparaţie cu ţările din zona, precum Bulgaria, Turcia, Grecia”, susţine Mihai Tararache în comunicatul citat.
 
Totodată, deputatul de Constanţa arată că a cerut Guvernului României „să aplice legea şi să adopte de urgenţă normele de aplicare pentru voucherele de vacanţă. (...) Aşa cum am mai spus-o, legea voucherelor de vacanţă reprezintă o gură de aer pentru turismul românesc şi mai ales pentru Constanţa şi turismul de pe litoral, care ar beneficia în fiecare vară de peste 200.000 de turişti în plus”.
 
Totodată, Mihai Tararache arată că, în cadrul intervenţiei a cerut, „în mod categoric, stoparea acestei cruciade demente pe care Antifrauda o face în aceste zile şi pe care Guvernul României o susţine. Operatorii din turism, mediul economic constănţean au reacţionat ferm împotriva abuzurilor, săptămâna trecută, pentru că doresc o stare de normalitate, vor să fie trataţi cu respect, aşa cum tratează şi ei relaţiile cu statul român.”
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.