Deputatul Octavian Bot a murit astăzi de leucemie

Deputatul român Octavian Bot a murit astăzi la un spital din Oradea, bolnav de leucemie. Parlamentarul se trata de mai mulți ani de această boală, atât în țară, cât și în străinătate. El a ocupat fotoliul de parlamentar în patru mandate diferite, ultima dată ales parlamentar la o circumscripție din București. 
Deputatul Octavian Bot avea 64 de ani și era născut la Păulești, în județul Bihor. A fost ales deputat în patru legislaturi diferite 1992 - 1996, 1996 - 2000, 2008 - 2012 și 2012-prezent. La ultimele alegeri a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 42 București, colegiul uninominal 8.
În 15 iulie, liderii ALDE Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin transmiteau familiei deputatului, mai devreme decât era cazul, consoleanțe familiei lui Bot: ”Alianţa Liberalilor şi Democraţilor transmite sincere condoleanţe familiei deputatului Octavian Bot. Astăzi, după o lungă şi grea suferinţă, Octavian Bot a încetat din viaţă, la vârsta de 64 de ani. Suntem alături de familia lui Octavian Bot, care trece acum prin momente grele. Deputatul Octavian Bot a luptat pentru ideile liberale şi a fost o persoană care şi-a adus contribuţia la contruirea liberalismului şi a democraţiei în România. Suntem cu gândul şi cu sufletul alături de cei care au avut privilegiul să-l cunoască. Dumnezeu să îl odihnească!”.
 
Citește și TĂRICEANU ȘI CONSTANTIN AU ANUNȚAT MOARTEA UNUI DEPUTAT, DEȘI ACESTA TRĂIEȘTE
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.