Deputatul PMP, Robert Turcescu îi cere lui Lazăr să plece de la Parchetul General

 
„Ce-o fi în mintea lui Augustin Lazăr? Mi-e greu să cred că nu realizează cât rău face intregului sistem judiciar cu fiecare zi în care se încăpăţinează să nu demisioneze din funcţia de Procuror General. Rănile din vremea comunismului nu sunt vindecate în neamul asta, generaţiile noastre, ale părinţilor şi ale bunicilor noştri nu i-au iertat pe torţionari. Trecutul nu se prescrie, Lazăre! Cere-ţi iertare şi du-te acasă, trebuia s-o fi făcut de mult”, afirmă deputatul într-o postare pe pagina sa de socializare.
Vă reaminitim, procurorul general Augustin Lazăr se află de căteva zile în mijlocul unui adevărat scandal, după ce un fost deţinut politic, Ioan Muntean, a declarat la un post de televiziune central că a fost băgat la „izolare” de Augustin Lazăr, pe vremea când era închis la Penitenciarul Aiud, pentru că ar fi „calomniat organele puterii de stat”. Pe același post TV au mai apărut acuzații similare cu privire la perioada când Augustin Lazăr era președinte al comisiei de liberări condiționate din penitenciarul Aiud.
În replică, August Lazăr susţine că drama unor foști deținuți politici este folosită pentru a-l denigra, după ce și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat în fruntea Parchetului General. „În legătură cu anumite aspecte difuzate într-o emisiune televizată, arăt că resping orice afirmaţii potrivit cărora, în calitate de procuror delegat la Comisia de liberare condiţionată a Penitenciarului Aiud, aş fi dispus sancţionarea disciplinară a vreunei persoane condamnate penal, deţinută în penitenciar, prin emiterea de rapoarte de pedepsire, solicitarea de astfel de rapoarte sau în orice altă modalitate” a scris Augustin Lazăr pe contul său de Facebook. 


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Până la data de 24 martie 2024 APIA primește cereri de plată pentru bunăstarea animalelor

28 Feb 2024 555

O nouă televiziune apare în România! Ce vedete vor apărea pe post

17 Jan 2024 935

APIA, în grevă, din decembrie. În activitatea instituției nu vor fi blocaje

14 Dec 2023 889

Robert Turcescu, fost parlamentar de Constanţa, coordonator la „Evenimentul Zilei“

20 Jan 2021 2136

Care sunt parlamentarii de la Constanța care nu se vor mai regăsi în viitorul legislativ?

21 Dec 2020 4744

Robert Turcescu (PMP) “Guvernul trebuie să discute și despre situația artiștilor români, să revină pe scenă și să-și plătească facturile”

20 May 2020 2949

Robert Turcescu, despre consecințele plafonării prețurilor la medicamente „Îmi repugnă specula, însă faptul că am putea muri, cu mai mulți bani în buget, mă revoltă și mai tare!”

02 Apr 2020 2790

Deputatul PMP de Constanța Robert Turcescu cere plafonarea salariilor și a pensiilor speciale plătite din bugetul de stat!

20 Mar 2020 3586

Deputatul Robert Turcescu îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să renunţe la ideea anticipatelor

11 Mar 2020 2455

Jazz-ul românesc este în doliu. A murit Garbis Dedeian. Relația pe care o avea cu Harry Tavitian (video)

14 Jan 2020 4411

Turcescu (PMP) - „Precampania electorală, un concurs de împânzit cu panouri oraşele şi satele, dar nimic... memorabil!“

02 Oct 2019 1648

Guvernul Dăncilă, sub semnul întrebării. Cum vor vota la moţiune parlamentarii de Constanţa!

25 Sep 2019 1967

Fără număr de la Ministerul Culturii Turcescu (PMP) - „Asociaţia condusă de Cumpănaşu a luat pe nişte broşurici despre Anul Centenar un milion de lei!“ (document)

12 Sep 2019 2053

Rovana Plumb, expresia puterii politice de la Bucureşti Robert Turcescu (PMP) - „A ajuns comisar european. Europo, te-ai scos!“

10 Sep 2019 2385

Robert Turcescu (PMP) - „Orice zi în plus cu Viorica, Arafat, miliţieni, procurori şi judecători lipsiţi de discernământ înseamnă crimă cu premeditare!“

29 Jul 2019 2449