Deputatul Stelian Ion (USR), despre nominalizările PSD - „Nicolicea este coșmarul justiției. Brăiloiu este zero barat”

Deputatul USR, Stelian Ion, și-a arătat miercuri dezamăgirea cu privire la numele propuse de PSD în fruntea ministerelor Justiției și pentru Românii de Pretutindeni. Redăm mai jos declarația deputatului:

„Din lac în puț. Nicolicea este coșmarul justiției. Cu o pregătire juridică precară, având facultatea de drept făcută pe bani, prin corespondență, dar cu aere de mare jurist, Nicolicea s-a remarcat prin atitudinea lui sfidătoare, arogantă și extrem de agresivă. Are o inteligență malefică, este un personaj toxic cu care nu se poate discuta. Creează tensiuni inutile vrând de fiecare dată să pară mai deștept decât este în realitate, face paradă cu bruma sa de cunoștințe juridice, nu suportă să fie contrazis, are atitudine de torționar, își terorizează angajații pe care îi are în surbordine. Este genul de pesedist care nu doar că este obedient în atacul împotriva justiției și magistraților, pe care îi urăște sincer pentru că sunt mai deștepți și mai pregătiți ca el, dar poartă această luptă împotriva justiției cu o bucurie sadică. Îi place. La fel cum i-a plăcut să facă toate acele amendamentele la legea recursului compensatoriu care a eliberat infractorii periculoși din penitenciare. La fel cum i-a plăcut în anii '90 să ceară declararea Regelui Mihai ca persona non grata. Vestea bună este că, în primă fază, dl. președinte Iohannis îl poate respinge ca ministru.

Vestea proastă este că PSD-ul poate recurge la tertipul restructurării Guvernului pentru a nu mai avea nevoie de semnătura Președintelui. Brăiloiu este zero barat. Nu gășești CV-ul lui pe nicăieri. Este omul fără CV, lipsit de educație și bun-simț. Cele mai mari merite ale lui ca parlamentar au fost insultele grotești, de interlop, adresate colegei noastre, d-na senator Florina Presadă, în plenul Senatului, agresiunea fizică asupra colegului nostru, deputatul Iulian Bulai, semnele obscene pe care le-a arătat apoi în plenul Camerei Deputaților. Atâta îl duce capul. Este suficient pentru a fi ministru într-un guvern PSD. Cu o avere colosală pe care unii o adună în generații, prin multă muncă, ori prin talentul sau sclipirea minții lor, iar alții prin furtișaguri, combinații ori prin însoțirea cu doamne bătrâne și bogate, acest om de afaceri constanțean mai are marea calitate de a fi bun prieten cu Radu Mazăre, infractorul care a jefuit Constanța, spoliind-o de cele mai mari suprafețe de spații verzi, de plaje și faleze. Sunt prieteni de clan din Republica Mazăre. Omul, în baza aceluiași CV inexistent a fost la un moment dat prefect de Constanța. Mă opresc aici din scris pentru că am o senzație de greață profundă, îmi vine efectiv să vărs... Aici a ajuns România. Cu astfel de ”patrioți” la conducere”, a declarat Stelian Ion.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 520

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 525

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 578

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 737

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 499

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 652

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 801

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 653

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 754

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 656

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 876

LIVE VIDEO-TEXT Președintele USR Constanța, Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 899

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 755

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 827

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 810