Deputatul USR Ion Stelian, în audienţă la Ministerul Energiei pentru situaţia apei calde


Deputatul USR Ion Stelian va ajunge luni dimineață la Ministerul Energiei pentru a sta de vorbă cu ministrul Energiei Anton Anton despre situaţia apei calde din municipiul Constanţa.

Redăm mai jos mesajul postat de deputatul Ion Stelian:

"Constanța s-a întors în Evul Mediu!

De ieri întregul Municipiu Constanța se spală la ibric, cu apă încălzită la aragaz, din pricina incompetentei și nepăsării politicienilor și funcționarilor angajați pe pile prin companiile de stat.

Electrocententrale Constanța SA a sistat furnizarea de apă caldă în tot municipiul, cu motivarea unor restanțe la plată din partea RADET. Primăria și RADET se disculpă, spunând că nu există restanțe și aruncă vina pe Ministerul Energiei în subordinea căruia își desfășoară activitatea Electrocententrale Constanța SA.

Vom vedea în curând cui aparține vina, cine minte.

Până atunci, însă, trebuie găsită urgent o soluție. Manevrele politice pe pielea și pe sănătatea oamenilor sunt criminale. A mai ținut un individ oamenii în beznă și în frig și nu a ieșit tocmai bine!

Ca atare, m-am adresat astăzi direct premierului României și ministrului energiei pentru a se implica personal în rezolvarea urgentă a problemei și le-am solicitat totodată câte o audiență.


Luni dimineață trec pe la Ministerul Energiei să stau de vorbă cu dl. ministru Anton Anton. Sper să fie la serviciu.

Îndrăzniți să credeți că ne întoarcem în Epoca de Aur, dacă nu luăm atitudine!", a scris Ion Stelian pe pagina sa de Facebook.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Marian

01 Oct, 2018 17:51

Din pacate aceste vizite protocolare nu rezova nimic, pentru binele oamenilor.Toate termoficarile sunt in insolventa sau faliment.Specialistii in insolventa nu au obligatia si nici nu stiu ,sa rezolve problemele termoficarii.Insolventa este o gaselnita a guvernelor de 28 de ani ,care nu au facut nimic sa rezolve termoficarile si astfel sa scape de raspunderi.Cine are timp timp sa citeasca proiectul strategiei energetice, va vedea ca infara unor lozinci pentru congresele PCR,nu este nici-o propunere concreta privind rezolvarea termoficarilor.Daca nu se va reorganiza sectorul productiei energiei electrice si termice, cu bonusuri de cogenerare si subventii ,problemele termoficarii se vor adancii in fiecare an,pana se va ajunge sa se incalzezasca oamenii la soare(nu la panouri solare) si sa aiba noroc sa treaca un rau prin apropriere pentru a face o baie.Personal nu vad cine are interesul, din cei care ne conduc sau ne vor conduce , sa reorganizeze sectorul productiei.

Stefan

29 Sep, 2018 19:06

Si uite din cauza asta vor fi votati USR. Pentru ca se implica tocmai de acolo de la Bucuresti, fara alte obligatii.

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 594

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul dreptei unite pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 375

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 458

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 614

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 999

În anul 2024, cartierul Palas din Constanța, praf și mocirlă după o simplă ploaie!

21 Apr 2024 484

Mesajul lui Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primaria Municipiului Constanța, către liberalii constănțeni

20 Apr 2024 502

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 583

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 576

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 629

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 765

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 524

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 672

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 830

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 671