Deşi se află în arest la domiciliu Marian Căpăţînă a fost văzut în zona Portului Constanţa

Potrivit B1 TV, Marian Căpăţînă a fost văzut în zona Portului Constanţa. În urmă cu câteva zile Căpăţînă a fost plasat în arest la domiciliu, iar una dintre condiţiile acestei măsuri era ca acesta să nu părăsească domiciliul.

Acum urmează ca oamenii legii, respectiv poliţiştii constănţeni, să informeze instanţa despre încălcarea acestei măsuri. În funcţie de probele prezentate în instanţă, Marian Căpăţînă riscă să ajungă din nou după gratii, mai relatează B1 TV.

RomaniaLibera. ro informează că Marian Căpățână ar fi încălcat vineri această regulă. El a primit aprobare să meargă la Tribunalul Constanţa, dar s-a abătut din drum pentru a cumpăra un parfum dintr-un duty-free. Abaterea de la traseul obligatoriu ar fi fost înregistrat de camerele de luat vederi din duty-free.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţînă sunt acuzaţi că ar fi luat bani de la familia lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, pentru a-l scoate pe acesta din arest. Fratele lui Traian Băsescu, preşedintele României, şi Marian Căpăţînă au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi sunt judecaţi de Tribunalul Constanţa pentru presupuse fapte de corupţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.