Stiri calde

Desprins din bancuri. Se întâmplă în România În loc să fie astupate, gropile vor fi semnalizate pe hartă pentru a fi ocolite

 
Primăria Capitalei îi roagă pe şoferi să anunţe prin intermediul aplicaţiilor de GPS unde sunt cele mai grave gropi din Bucureşti. Primăria nu are suficienţi oameni ca să identifice zonele cu probleme, aşa că s-a făcut o harta online unde vor apărea în timp real cele mai periculoase cratere, potrivit stirileprotv.ro.

Şoferii sunt neîncrezători, în condiţiile în care promisiunile de asfaltare a anumitor străzi nu au fost respectate în trecut.
Această este harta cu toate cele 250 de gropi extrem de periculoase din Bucureşti. În total, de la începutul anului, au fost raportate mai bine de 50.000, însă numai acestea sunt considerate că venind din partea unor utilizatori de încredere.Cu cât mai multe like-uri obţin gropile de la şoferi, cu atât mai grave sunt. Astfel că angajaţii primăriei ar trebui astfel să intervină rapid. Potrivit aceleaşi aplicaţii, în toată ţară utilizatorii au raportat peste 100.000 de gropi de la începutul anului. Aşa că reprezentanţii aplicaţiei se gândesc să extindă harta gropilor şi să o pună la dispoziţia CNADNR se mai arată pe stirileprotv.ro.

Sursa: Stirileprotv.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stânci ascuțite, țevi și table ruginite ascunse de mare Harta zonelor de pe litoral cu risc pentru turiști

08 Aug 2015 1846

Constanta lui Radu Mazare

28 Jul 2010 957

Cuget Liber Pe plaja din Faleza Nord, turistii se bronzeaza langa hoituri de animale

28 Jul 2010 2112