Detalii din “Dosarul de Proxenetism” Fetele, înregistrate în timp ce vorbeau despre un „job” într-o vilă din Constanța

Asistente TV sau vedete mondene se vindeau pe 150 de euro amatorilor de sex plătit. Fetele beneficiau de ”avantajul” senzaţional al promovării pe la emisiunile tabloide de la televiziunile lui Dan Voiculescu.

Divele Diana Gureșoaie, L.D și Alexandra Dumitru, reținute la sfârșitul săptămânii pentru proxenetism în dosarul „Prostituatelor de lux”, vor fi cercetate în libertate și au interdicția de a părăsi țara. Magistrații au decis, drept condiție a cercetării în libertate, ca acestea să comunice periodic procurorilor informaţii relevante despre mijloacele de existenţă.
 
Fotomodelul Denisa Biță (foto) a fost înregistrată când discuta la telefon cu o amică, Lavinia, despre un „job” într-o vilă din Constanța. Era vorba de un afacerist care dădea o petrecere cu vedete. Clientul „are o vilă cu curte! Cu 700 de camere, în p… mea!”. „Da’ tu i-ai spus câți bani să... tre să-mi dea mie?”, era curioasă Denisa. „Uite ce-mi zice ăsta, dacă sunt deștepte fetele, și știu cum să-l ia pe ăla! Și au numai de câștigat! Ăla la care îl aduce pentru Simona, deci am înțeles că este, e politician, foarte tare, știi?”, explica L. „Și tre’ să-l facă Simona! Adică… se culcă cu el, ca să înțelegi”, mai spunea L. Ea era nemulțumită că Denisa avea solicitări: „Cică vrei și bani de benzină, și banii de job și nu știu ce, e cea mai proastă chestie, când zici, îți pui prețul”.

Citeşte textul integral pe http://www.evz.ro/reteaua-prostituatelor-de-la-televiziunile-lui-voiculescu-pe-politician-tre-sa-l-faca-simona-adica-se-culca-cu-el-ca-sa-intelegi.html

Sursa text: EVZ.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.