Detalii noi despre cazul tinerei din Cobadin, decedată la doar 20 de ani. Astăzi va fi înmormântată

Fata de 20 de ani din Cobadin va fi condusă astăzi pe ultimul drum, înmormântarea fiind programată pentru ora 13.00. Potrivit unor cunoștințe ale tinerei, aceasta a fost săptămâna trecută la o petrecere iar după ce a mâncat o felie de tort s-a simțit rău. A ajuns la spital unde diagnosticul pus ar fi fost de enterocolită. 

După o săptămână de spitalizare starea ei s-a înrăutățit. În urmă cu câteva nopți a fost intubată deoarece nu mai putea să respire. Din păcate a făcut stop cardio-respirator și cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața. 

Se pare că unul dintre plămâni a fost foarte afectat, cel mai probabil de o răceală.

Lavinia Taraban mai are o soră, mai mare care a absolvit de curând facultatea. Lavinia se mutase la Constanța, unde lucra. 

Sursa foto: Facebook/Lavinia Taraban

Citește și: 

Tânără din Cobadin decedată la doar 24 de ani. Fata plânsă de prieteni pe Facebook. O banală răceală ar fi cauza decesului
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dureros. Fata de 20 de ani care și-a pierdut viața în urma unei răceli banale, condusă pe ultimul drum. Imagini de la înmormântare (fotoreportaj)

28 Sep 2017 5601

Tânără din Cobadin decedată la doar 20 de ani. Fata plânsă de prieteni pe Facebook. O banală răceală ar fi cauza decesului

28 Sep 2017 11524