UPDATE - Detalii șocante în cazul anchetei triplei crime Mama suspectului solicită pentru fiul său pedeapsa cu moartea

Mama tânărului suspectat de oribila crimă care a îngrozit o țara întreagă a făcut o declarație șocantă. Potrivit România Tv, mama acestuia solicită pedeapsa cu moartea pentru fiul său. Suspectul și-a ucis mătușa, bunica și un verișor.

Ştefan Alexandru Stoica a ajuns, în scurt timp, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de pe teritoriul României. Tânărul este suspectat de faptul că şi-ar fi măcelărit familia, iar apoi a mers într-un bar să petreacă.

Vineri, principalul suspect în cazul triplei crime care a avut loc pe Șoseaua din Vii din cartierul Viile Noi din municipiul Constanţa a fost prezentat Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă. Ştefan Alexandru Stoica a fost reţinut, joi seară, fiind principalul suspect în cazul mutilării bunicii de 81 de ani, mătuşii de 58 de ani şi vărului său de 19 ani. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa continuă cercetările. În paralel cu ancheta oamenilor legii, rudele celor trei persoane ucise se pregătesc de o triplă înmormântare.

UPDATE:

„Era retras, închis, Pe figura lui se vedea ură, ură vizavi de toată lumea și de sora sa, de toată lumea... Nu știu ce a gândit. Să-și tragă pedepsa. Chiar vreau pedepasa moarte pentru moarte și să decidă legea. De acum încolo să se chinuie singur. El și-a ales drumul ăsta. Să fie drumul lui. Nu mă mai interesează de el”, a declarat mama suspectului.

Potrivit România Tv, anchetatorii au găsit asupra suspectului un cercel ce aparținea uneia dintre victime, iar în mașina furată de la un vecin au descoperit o bancnotă pătată cu sânge, care provenea din pensia bunicii.
Suspectul nu recunoaște acuzele ce îi sunt aduse. Anchetatorii suspectează faptul că și-a omorât familia pentru a face rost de bani pentru droguri, relatează România Tv.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei oameni au murit astăzi, după ce două familii de romi s-au luat la bătaie. Procurorii au intrat pe fir

14 Apr 2016 2053

Trei oameni au murit din cauza banilor

14 Apr 2016 1996

Suspectul triplului asasinat din cartierul Viile Noi, supus unei expertize psihiatrice

05 Aug 2014 1932

După ce şi-a măcelărit familia, a mers să petreacă Ştefan Alexandru Stoica a fost arestat (galerie foto+document)

26 Jul 2014 4407

Ştefan Alexandru Stoica, în faţa judecătorilor Autorul triplului asasinat, dus la arestare

25 Jul 2014 3119

Suspectat că şi-ar fi măcelărit familia Ştefan Alexandru Stoica ajunge azi în faţa instanţei

25 Jul 2014 2186

Ştefan Alexandru Stoica, cel mai căutat om din România Tripla crimă din cartierul Viile Noi a îngrozit ţara (galerie foto)

25 Jul 2014 8973

Profilul psihologic al autorului triplei crime din Constanța, dezbătut la emisiunea „În arenă”

24 Jul 2014 2857

Triplă crimă în Constanţa Oficial despre prinderea suspectului triplului asasinat din cartierul Viile Noi

24 Jul 2014 2497

UPDATE - Triplă crimă la Constanţa, pe Şoseaua din Vii Ştefan Alexandru Stoica a fost prins la Cumpăna (galerie foto)

24 Jul 2014 8735