Deținutul evadat de la Cluj a fost prins!

Deținutul de 45 de ani care a evadat din arestul IPJ Cluj în cursul zilei de duminică, 14 august, a fost prins în Florești.
 
Czika Laszlo, 45 de ani, a fost depistat marți seara, în jurul orei 22:00, în timp ce se plimba pe strada Cetății, din localitatea Florești, județul Cluj, informează jurnaliștii de la Știri de Cluj, citați de ziare.com.
 
Procurorii fac cercetări pentru a afla cum a evadat și ce a făcut în cele două zile în care a fost liber.
 

”În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condițiile și împrejurările care au condus la producerea acestui incident. Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor la momentul incidentului”, precizează anchetatorii.

 
Modul în care Czika Laszlo a fost prins i-a surprins și pe polițiști. Acesta parcă a vrut să fie găsit pentru că se plimba fără probleme în văzul tuturor prin Florești.
 
Se pare că cineva l-a identificat și a sunat la 112.
 
Conform unor surse, imediat după ce a evadat, deținutul din Covasna a fost identificat în Gruia, pe imaginile unei camere de supraveghere, dar apoi i s-a pierdut urma.
 
Czika Laszlo ar fi evadat în timp ce își făcea plimbarea în curtea interioară a arestului de la IPJ Cluj. Expert în spargeri, bărbatul de 45 de ani a reușit să deschidă fără probleme un lacăt, cu ajutorul unor chei potrivite și așa a fugit, fără ca cineva să își dea seama.
 
Dispariția lui a fost semnalată numai după un timp, iar apoi s-a dat alarma, fiind organizate filtre la toate ieșirile din Cluj-Napoca.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deținutul evadat ieri este de negăsit. Poliția încă nu l-a găsit

15 Aug 2016 2714