UPDATE Dezastru în vestul țării, în urma vijeliilor! Cel puțin opt morți și 27 răniți

În urma averizărilor nowcasting emise de meteorologi, au fost înregistrate cinci decese, patru la Timișoara și una la Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Timiș, alte 27 de persoane au fost rănite la Timișoara, 15 dintre răniți fiind transportați la spital. Printre ei sunt şi doi copii, în stare critică.

Vijelia puternică care a durat mai puţin de o oră a făcut ravagii, astăzi, în Timişoara. Potrivit Digi 24, rafalele puternice de vânt au atins aproape 100 de km pe oră și au smuls copaci din rădăcini și au rupt fire de înaltă tensiune, astfel încât la acest moment se înregistrează pene de curent. Inclusiv ISU Timiș a rămas fără curent. Iar de pe clădirile istorice au fost smulse țigle și cărămizi.

Circulația feroviară oprită temporar

Din cauza rafalelor puternice de vânt, care au atins aproape 100 de km pe oră, firele de înaltă tensiune din stația Timișoara Nord au fost rupte. În acest moment, 5 trenuri de călători - IR 72, R 9575, R 2606, R 2028 si R 2186 - staționează, până la redeschiderea circulației, în gările adiacente stației Timișoara Nord.

UPDATE: Raed Arafat a anunțat bilanțul dezastrului furtunilor din vestul țării: opt morți și zeci de răniti sunt până la acestă oră.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.