Dezbatere publică pe tema educaţiei... durabile. Puncte tari şi puncte slabe


Ce este educația pentru dezvoltare durabilă și cum poate fi aplicată eficient în școli? Cât de important este să fie aplicat acest concept în instituțiile de învățământ și care este rolul cadrelor didactice?

Răspunsurile la aceste întrebări, precum și soluții practice pentru toate aceste aspecte se încearcă a fi găsite împreună cu cadrele didactice joi, 24 mai, începând cu ora 13, la Hotel Millenium Constanța, când are loc dezbaterea publică: „Educație pentru Dezvoltare Durabilă”.

Moderatorii acestei discuții vor fi Paloma Petrescu- Expert Educațional Asociația „Educație pentru toți” și Mihaela Cândea Mirea- Director Executiv al ONG Mare Nostrum.

În cadrul evenimentului, participanții vor lucra individual și pe grupuri, pentru a depista punctele tari și punctele slabe ale implementării conceptului de EDD (Educație pentru Dezvoltare Durabilă) în instituțiile de învățământ.

Evenimentul este dedicat în exclusivitate cadrelor didactice și face parte din proiectul „Voluntariat pentru o carieră de succes”, finanțat de OMV PETROM.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Paloma Petrescu și Rodica Șerbănescu, propuse de PSD cetățeni de onoare ai județului Constanța!

11 Feb 2020 2755

Despre Proiectul ROSE „Nu este un program-umbrelă pentru toată școala, ci se adresează nevoilor specifice, de promovare a Bacalaureatului“ (galerie foto)

19 Oct 2019 3619

Statutul de autoritate publică, în opinia profesorilor constănţeni „Nu-l putem face pe profesor funcţionar public. Doar dacă vrem să renunţăm la competenţele lui profesionale, pedagogice“

11 Oct 2019 4810

De vorbă cu profesor Paloma Petrescu, despre „România Educată” „După o consultare de patru ani, lansezi o altă consultare largă... mie mi se pare că nu ajungem nicăieri”

08 Dec 2018 4532