UPDATE DGASPC şi poliţiştii, pe urmele minorei de 12 ani care a fugit din Spitalul Judeţean Constanţa

 
Direcţia Generală pentu Asistenţă Socială şi Protecţa Copilului Constanţa a demarat, împreună cu oamenii legii, o anchetă pentru depistarea minorei de 12 ani din Horia, care a născut zilele trecute un copil mort la Sptalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Minora a fugit din spital, iar oamenii legii sunt pe urmele ei.
 
„Am demarat o anchetă pentru a găsi minora. La Horia am găsit o mamă în stare de ebrietate şi nu am putut discuta cu ea. În familie sunt mai mulţi copii. Câdn vom găsi minora există posibilitatea să o dăm în plasament unei surori mai mari, majore, care să aibă grijă de ea“, a declarat Roxana Onea, putătorul de cuvânt al DGASPC Constanţa.

UPDATE 1, ora 14.52

Pe 22 martie, poliţiştii de la Secţia 3 au fost sesizaţi telefonic de către reprezentanţi ai Spitalului Judeţean Constanţa cu privire la faptul că minora care născuse fătul mort a părăsit unitatea medicală fără acordul personalului.

Potrivit unor noi date, minora s-a prezentat la sediul Secţiei 3 ieri, unde ar fi zis că, în perioada în care a fost plecată, a fost la domiciului surorii sale. 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.