DIICOT Traficanți de droguri, arestați la Tulcea

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea au efectuat la data de 29.01.2015 un număr de 5 percheziţii pe raza  judeţului Tulcea, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări implicată în trafic de droguri de risc.
 
     Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare, a fost ridicată de la locuinţele persoanelor cercetate cantitatea totală de aproximativ 5,8 kg. droguri de risc specia cannabis (5.814,3 gr. dintr-un imobil şi 30,1 gr. din alt imobil) şi alte bunuri de interes pentru cauză.
 
    Procurorii au luat măsura reţinerii faţă de trei persoane,  iar Tribunalul Tulcea a emis mandate de arestare preventivă pentru doi inculpaţi şi a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de cea de a treia persoană.
 
    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.
 
     Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea (Serviciul de Acţiuni Speciale, Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic  şi Serviciul Arme, Explozibil şi Substanţe Periculoase).
 
     Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reţea de traficanţi de droguri, destructurată la nord de Constanţa Procurorii DIICOT au ridicat 90 de „dealeri“

30 Jan 2015 1865