HCM Constanţa „Din respect pentru suporteri, ne cerem scuze”

Clubul Sportiv Handbal Club Municipal (HCM) Constanța a felicitat clubul HCM Baia Mare pentru câștigarea Cupei României la handbal masculin și și-a cerut scuze pentru boicotarea finalei mici a competiției de la Baia Mare, potrivit unui comunicat dat publicității pe pagina sa oficială de Facebook.

''Din respect pentru suporterii și iubitorii handbalului, dorim să ne cerem scuze față de publicul spectator băimărean care și-a achiziționat bilete pentru finala mică, care nu s-a mai disputat, drept consecință a retragerii echipei noastre'', se arată în comunicat.

''Acțiunea noastră de protest a fost îndreptată numai împotriva Federației Române de Handbal și a Comisiei Centrale de Arbitri, prin modul în care au considerat că un meci cu o asemenea miză poate fi dus la capăt de un cuplu de arbitri fără experiență, deși existau variante mult mai bune. Drept urmare, HCM Constanța își cere scuze, încă o dată, față de spectatori, telespectatori și echipa HC Odorhei'', menționează comunicatul.

HCM Constanța a fost învinsă în semifinale de Minaur cu scorul de 25-24, iar după meci a părăsit orașul Baia Mare, în semn de protest față de arbitraj, boicotând finala mică programată duminică împotriva formației HC Odorhei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.