Doi cetăţeni din Moldova, cercetaţi pentru contrabandă, la Tulcea

Ieri dimineaţă, în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, au identificat doi bărbaţi care ofereau spre comercializare, dintr-un autoturism marca Toyota Avensis, înmatriculat în R. Moldova, piese şi accesorii pentru ceas.
 
Potrivit poliţiştilor, sub suspiciunea că bunurile oferite spre vânzare ar putea fi contrafăcute, poliţiştii de frontieră i-au legitimat pe cei doi bărbaţi. Astfel, s-a stabilit că ambii bărbaţi, de 53, respectiv 43 de ani, sunt cetăţeni domiciliaţi în Republica Moldova. Oamenii legii susţin că cei doi au venit în ţara noastră cu scopul de a comercializa produse contrafăcute ce prejudiciază titularii unor mărci celebre de ceasuri.
 
Întreaga cantitate de marfă, 46.277 de accesorii precum baterii, curele şi carcase pentru ceas, în valoare de 18.685,9 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.