Doi copii de 6 si 7 ani au vrut sa fuga, sa se casatoreasca

În timp ce părinţii lor dormeau, doi copii îndrăgostiţi din Germania au încercat să fugă în Africa, pentru a se căsători.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei germane, Holger Jureczko, citat de Realitatea.net a afirmat că, totul a început în noaptea de Revelion, când băieţelul Mika de 6 anişori le povestea celor două fetiţe ale iubitei tatălui său, pe nume Anna-Lena şi Anna-Bell, despre vacanţa pe care a petrecut-o în Italia, iar "de acolo, copiii au început să-şi facă planuri de viitor".

Ambii, proveniţi din familii diferite, Mika şi Anna-Lena, care are 7 ani, "se iubeau şi au decis să plece în Africa, unde este cald, luând-o cu ei, ca martor, pe sora mai mică a lui Anna-Lena, Anna-Bell de 5 anişori", informează sursa menţionată. După discuţie, a doua zi, cei trei şi-au făcut bagajele, în care au luat "ochelarii de soare, lucruri pentru plajă, haine subţiri şi provizii" poentru călătorie.

Astfel, micuţii au plecat din localitatea Langenhagen şi au mers acasă la o prietenă care nu a răspuns la sonerie. După ce au plecat din oraş, copiii au ajuns la gara centrală, de unde se pregăteau să ia un tren spre aeroport. Singuri pe peronul gării, cei trei micuţi au atras atenţia personalului Căilor Ferate, care a sunat la poliţie. În cele din urmă, doi agenţi au reuşit să-i convingă pe micuţi că nu pot merge în Africa fără bani şi fără bilete de avion. Pentru a-i linişti, poliţiştii i-au  dus pe cei trei copilaşi într-o plimbare la sediul poliţiei gării, iar aceştia "au fost deosebit de impresionaţi de sălile pentru arestul preventiv".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Raluca - Ioana Tufega s-a retras din Camaro Invest SRL. Cine sunt noii asociați

14 Jul 2023 1035

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 26 iulie 2021

27 Jul 2021 2230

Casa Mobila Simex, un brand românesc de succes

01 Jun 2014 8415