Doi dintre răniții de la Petromidia au o stare generală bună; evoluția celui de-al treilea este pozitivă

Evoluția rănitului în explozia de la Petromidia internat la Spitalul Bagdasar Arseni este în general pozitivă, iar starea generală a celorlalți doi care se află la Spitalul de Arși este bună, informează Ministerul Sănătății.
 
Potrivit sursei citate, evoluția pacientului internat la Spitalul Bagdasar Arseni este "în general pozitivă", acesta fiind stabil și în continuare intubat.
 

"Leziunile căilor respiratorii sunt serioase. Astăzi vor fi efectuate un control CT și o bronhoscopie urmând să se decidă conduita terapeutică ulterioară", susține Ministerul Sănătății într-o informare de presă.

 
Cei doi răniți care sunt internați la Spitalul de Arși au o stare generală bună și sunt stabili hemodinamic.
 

"În cursul zilei de ieri a fost executată în blocul operator procedura de debridare enzimatică (utilizarea enzimelor pentru a îndepărta țesutul mort de la nivelul unei plăgi — n.r.). Pacienții sunt pansați și evaluați zilnic", afirmă Ministerul Sănătății.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Raed Arafat a făcut anunțul Răniţii de la Petromidia transferaţi în Germania au fost operaţi. Care este starea acestora (video)

08 Jul 2021 2656

Rompetrol Rafinare - „Este responsabilitatea noastră să găsim cele mai bune soluții pentru o creștere continuă a gradului de securitate pe platformă”

06 Jul 2021 6405

ITM Constanța despre incidentul de la SC Rompetrol Rafinare

06 Jul 2021 5633

Două victime de la Petromidia vor fi transferate în Germania. Când vor pleca

05 Jul 2021 2363

Medicii și-au dat acordul transferului în străinătate pentru cele două victime cu arsuri în urma incendiului de la Petromidia

04 Jul 2021 1858

Angajații KMG donează sânge pentru colegii lor răniți în incendiul de ieri de la Năvodari

23 Aug 2016 2883

Incendiu Petromidia, analize CBRN NU au fost înregistrate valori care să pună în pericol viaţa celor din apropiere

23 Aug 2016 2495