Doi poliţişti au primit Placheta de Onoare a MAI, pentru intervenţia la accidentul aviatic din Sibiu

Şefii posturilor de Poliţie din comunele sibiene Iacobeni şi Laslea au primit, astăzi, Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), pentru modul în care au intervenit după accidentul aviatic din judeţul Sibiu, informează MAI.

Agentul-şef de Poliţie Eduard-Dumitru Cavaleru şi agentul principal de Poliţie Lucian-Aurel Badiu, şefii posturilor de poliţie Iacobeni, respectiv Laslea, au primit Placheta de Onoare de la ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul ministerului.

„Stimaţi invitati, dragi colegi din toată ţara, este o mare onoare pentru Guvernul României, pentru conducerea Ministerului Afacerilor Interne, prezentă aici, pentru mine în calitate de viceprim-ministru pentru securitate naţională, să acordăm cea mai înaltă distincţie a ministerului nostru unor colegi: mă refer aici la agentul principal Badiu şi la agentul-şef Cavaleru, doi oameni, doi colegi care şi-au făcut datoria. Au fost la datorie, vineri, salvând două vieţi", a spus Oprea, la ceremonie, citat de Mediafax.

Sursa: Mediafax

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ion Marcel Vela i-a oferit ambasadorului SUA la București Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne (galerie foto)

09 Jun 2020 1774

#RespectTeatru Medalia „Jean Ionescu“ şi placheta CJC #RespectTeatru, pentru dirijorul Radu Ciorei (galerie foto)

30 Jun 2018 3040

Trei polițiști, un pompier și un polițist de frontieră care au refuzat să se lase mituiți, recompensați cu placheta de onoare a DGA (galerie foto)

30 May 2018 3065

Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne

25 Aug 2015 1341

COMUNICAT MAI - Întoarcerea din Afganistan a ultimului contingent de ofițeri și subofițeri ai MAI - 11-02-2015

11 Feb 2015 1216

Ion Ţiriac a primit Placheta de Onoare a MAI (galerie foto)

04 Dec 2014 1795

Cristian Popescu Piedone şi Gabriela Szabo au primit Placheta de Onoare a MAI (galerie foto)

13 Nov 2014 2476