Doiniţa Radu este noul şef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa (document)

Prin ordinul preşedintelui ANAF, Ionuţ Mişa, începând de astăzi, noul şef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa  este Doiniţa Radu. În perioada 24.10.2017 - 19 04 2018 tot prin OPANAF a înlocuit şeful de administraţie adjunct colectare persoane fizice, aflat în concediu medical. Din luna august şi până în prezent, Doiniţa Radu a fost şef birou asistenţă contribuabili din cadrul – Administraţiei Judeţeane a Finanțelor Publice Constanţa, din cadrul DGRFP Galaţi.
În perioada iunie 2013- august 2013, Doiniţa Radu a ocupat postul de director executiv adjunct în Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa. Între 2007- Iunie 2013 a ocupat postul de şef serviciu asistenţă contribuabili.
Doiniţa Radu este absolvent al Liceului Economic Mangalia, licenţiată a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, specializarea relaţii comerciale şi financiar bancare. Diploma de master a obţinut-o la Universitatea Ovidius din Constanţa, Facultatea de Drept, specializarea Administraţie Publică.
În secţiunea "documente" puteţi vizualiza curriculum vitae al noului şef al AJFP Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Doiniței Radu, Șef administrație la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați (DOCUMENTE)

15 Dec 2023 1116

Planul de încasări, mai mare cu 11% Doiniţa Radu (AJFP) - „Dacă încasările nu se realizează voluntar, nu vom face rabat de la nicio măsură de executare silită!“

30 Jan 2020 3471