„Doraly Mall-Scapino” - echipa care va reprezenta Constanța în Turneul Final din Est al Cupei Prieteniei Bergenbier

La finalul unui weekend cu multe meciuri de fotbal disputate la baza sportivă „Friends” din Constanța, echipa Doraly Mall-Scapino  s-a calificat în Turneul Final din Est al Cupei Prieteniei Bergenbier. Ei vor juca pe 22-23 mai la Bacău pentru un loc în Marea Finală de la Rio!

În cele trei zile de competiție, echipele de prieteni s-au întrecut în Cupa Prieteniei Bergenbier desfășurate la Constanța. Au fost partide cu rezultate spectaculoase și răsturnări de situație neprevăzute care au atras aplauze din partea fanilor veniți la baza“Friends”. După fiecare meci, toți jucătorii au primit bere Bergenbier și au rămas pe margine pentru a susține echipele calificate mai departe.

“Câștigătoarea s-a decis duminică în meciul dintre Doraly Mall-Scapino și Top Sport GSM Service, unde prima echipă s-a impus cu scorul de 4–0. Astfel, Doraly Mall-Scapino va reprezenta orașul Constanța în finala de Est a Cupei Prieteniei Bergenbier, care se va desfășura pe 23-24 mai la Bacău. Acolo vor juca cele mai bune 16 echipe din zona de Est a României, iar premiul este un loc în marea finală de la Rio », se arată într-un comunicat de presă.

Cel mai spectaculos meci al echipei Doraly Mall-Scapino a fost  împotriva formației Academia, când campionii s-au impus cu scorul de 12 la 1.

“Etapa de la Constanța a fost o competiție frumoasă în care totul s-a petrecut asa cum trebuie la un nivel profesionist. Am apreciat că s-a adunat lume și că evenimentul a fost unul impecabil. Suntem obișnuiți cu competițiile fotbalistice dedicate amatorilor și sperăm săavem șanse mari și la Bacău. Cu timpul oboseala și-a spus cuvântul însă am reușit săajungem în finală și să ne impunem fără emoții.”, au povestit jucătorii echipei Doraly Mall-Scapino imediat după terminarea meciului.
Sursa foto: bucuresti.sportlocal.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.