Dosarul Marta-Blejnar

Audiaţi în dosarul "Motorina", fostul şef al ANAF Sorin Blejnar şi apropiatul său Viorel Comăniţă le-au spus judecătorilor că aveau des întâlniri chiar în curtea casei lui Comăniţă.
 
Sorin Blejnar a descris relaţia pe care o avea cu Codruţ Marta şi Viorel Comăniţă, dar şi cu Elan Schwartzenberg. Nu a ezitat să spună ca erau foare apropiaţi şi că deseori mergeau împreună la masă.
 
Viorel Comaniţă, fostul șef de la Autoritatea Vamală, a descris un episod în care îl pomeşte pe Codruţ Marta, care în timp ce se afla acasă la aceasta i-a cerut permisiunea să se întâlnească cu cineva în curtea casei sale. Comaniţă a spus însă că la acea vreme nu ştia despre cine e vorba şi că nici nu l-a întrebat pe Codrut Marta ce a vorbit cu persoana cu care tocmai se întâlnise pe proprietatea sa. Fostul şef al Vămilor avea să afle mult mai târziu că Radu Nemeş îi calcase pragul.
 
"Marta și Nemeș s-au întâlnit la mine în curte, nu în casă. Marta mi-a zis ca trebuie să se întâlnească cu cineva și dacă se poate sa ‎vină în curte. Eu nu știam cu cine se întâlneşte", a spus Comăniţă.
 
Sorin Blejnar şi soţii Nemeş au fost trimiși în judecată pentru evaziune fiscala cu produse petroliere creând un prejudiciu de peste 56 milioane euro.
 
Sursa: rtv.net
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.