Dosarul Microsoft Gabriel Sandu, audiat la DNA

Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, aflat în arest la domiciliu, a venit la DNA, azi, pentru a da noi declaraţii în dosarul Microsoft, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.
 
Sursele citate de Mediafax au precizat că Gabriel Sandu discută de mai multe ore cu procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a aduce noi lămuriri în dosarul Microsoft.

Amintim că fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, urmărit penal în dosarul Microsoft, care a fost recent scos din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu, ar fi fost şi zilele trecute la DNA.

Gabriel Sandu le-ar fi spus procurorilor că el a aflat, în prima parte a anului 2009, că pentru finanţarea PDL şi a campaniei electorale a partidului ar fi fost create mecanisme ce colectau fonduri din companii înregistrate în jurisdicţii internaţionale, iar de aceste operaţiuni s-ar fi ocupat persoane bine pregătite şi de încredere, "care reprezintă interesele unor corporaţii", declaraţiile fiind prezentate în documente citate de televiziunea Antena 3.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stiripesurse.ro Audieri la DNA în dosarul Microsoft. Cine a fost chemat în faţa procurorilor

26 Mar 2015 1851

UPDATE - Fostul ministru Gabriel Sandu și Dorin Cocoș, reținuți în dosarul Microsoft

27 Oct 2014 2041

UPDATE. Rechizitoriu DNA. Nicolae Dumitru, Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu aduşi la audieri (document)

27 Oct 2014 2891