Dr. Catalin Grasa reacţionează în urma punerii sub control judiciar a medicului Irinel Parepa

Procurorii DNA au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de Raluca-Irinel Parepa, șefă a Secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, și față de Marius Țoringhibel, medic primar în cadrul aceleiași secții, pentru favorizarea făptuitorului, în legătură cu internarea lui Nicușor Constantinescu.
 
În acest sens managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, Șef de Lucrări Dr. Cătălin Nicolae Grasa a remis presei un punct de vedere oficial referitor la acest subiect.
 
„Managementul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa a luat act de faptul că, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioada de 60 de zile, faţă de doamna dr. Parepa Raluca - Irinel, şef Secţie Cardiologie şi faţă de domnul dr. Toringhibel Marius, medic primar în cadrul aceleiaşi secţii. Deopotrivă, am luat act că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de legislaţia în vigoare şi în materie şi care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. Reafirmând rolul şi importantă unităţii spitaliceşti constănţene în sistemul sanitar naţional, dorim să-i asigurăm pe toţi cetăţenii de consecvenţă noastră în respectarea şi aplicarea legii, a actelor şi dispoziţiilor instituţiilor şi organelor abilitate ale statului”, se arată într-un comunicat. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şefa Secţiei Clinice Cardiologie, Raluca Irinel Parepa, deţine o colecţie de tablouri şi bijuterii (documente)

19 Sep 2016 7821

Raluca Parepa, şefa Secţiei de Cardiologie, fără control judiciar

14 Jun 2016 3966

Raluca Irinel Parepa, şefa Secţiei de Cardiologie, a scăpat de controlul judiciar (MINUTĂ)

13 Jun 2016 4698

Raluca Irinel Parepa, şefa Secţiei de Cardiologie, azi, la Tribunalul Constanţa

13 Jun 2016 4495

Conducerea Spitalului Județean Constanța referitor la cazul medicilor Raluca-Irinel Parepa și Marius Țoringhibel

11 Jun 2016 7814

Doi medici, cercetaţi de Andrei Bodean pentru favorizarea făptuitorului Nicuşor Constantinescu, audiat în dosarul CMZ. Ce a declarat fostul şef al CJC (galerie foto)

10 Jun 2016 3215

UPDATE15.Nicuşor Constantinescu, declarații incendiare. „În 2012, inspectorii adjuncti ai IPJ Constanţa ne-au arătat un plan aprobat de DNA Bucureşti prin care mi se pregătea un flagrant” (galerie foto)

09 Jun 2016 5689

Update. Oficial de la DNA Şefa Secţiei de Cardiologie din Spitalul Judeţean Constanţa, sub control judiciar în cazul lui Nicuşor Constantinescu!

09 Jun 2016 11944