După ani de uitare ACIA - Primăria Constanța repară podul din Parcul Tăbăcărie (galerie foto)

În urmă cu doar câteva săptămâni, Asociația Constanța Ia Atitudine (ACIA) a organizat un protest care a avut drept scop conștienizarea gradului de degradare în care este lăsat Parcul Tăbăcărie. La momentul respectiv, a fost ridicată problema podului din Parcul Tăbăcărie care de ani de zile era lăsat  în paragină. Din te se pare, Primăria Constanța a început, de curând, reabilitarea podului din parcul Tăbăcărie, se arată într-un comunicat ACIA.

Protestul de acum câteva săptămâni s-a materializat în formarea unei caravane care a plecat din dreptul primăriei și a avut ca punct terminus chiar podul din parcul Tăbăcărie. Membrii ACIA  au montat un panou prin care au atras că primăria cheltuie 50.000 de euro pe care alegorice, dar nu alocă 5.000 de euro pentru reparația podului. Aceștia au subliniat de asemenea că podul a devenit un adevărat pericol public și au cerut reabilitarea sa.

”Ne bucurăm că semnalul de alarmă pe care l-am tras în luna iulie a fost auzit de către primărie și că, după ani buni, podul acesta se repară. Mai bine mai târziu decât niciodată”, a spus Andrei Popescu, președintele ACIA, după cum se arată în comunicat.
Acesta subliniază că Radu Mazăre nu este numai primarul Mamaiei, ci și al Constanței, și că atenția autorităților ar trebui să fie atrasă și de problemele locuitorilor, nu numai de bunăstarea turiștilor.

”Vom continua lupta. Vrem să schimbăm fața acestui oraș, distrus de peste un deceniu de administrație Mazăre, și o vom face, chiar și cu pași mici, dar siguri”, a subliniat Andrei Popescu la finalul comunicatului remis.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.