Stiri calde

UPDATE. Curăţenia, plătită din buzunarul personal. Consiliul Judeţean s-a apucat să stârpească buruienile cât casa din faţa clădirii (galerie foto)

La sfârşitul săptămânii trecute, cotidianul ZIUA de Constanţa primea mai multe sesizări de la cititori, nemulţumiţi că spaţiile verzi din jurul consiliului Judeţean Constanţa este extrem de neîngrijit, transformându-se într-o junglă chiar în centrul oraşului.  Tot ei afirmau că iarba este înaltă „cât casă“, în tiomp ce autorităţile paseau responsabilitatea de la una la alta.
 
Vezi aici imaginile de dinainte de curăţenie: 

„Porţiunea de spaţiu verde din faţa Prefecturii Constanţa şi a CJC nu este a Primăriie Constanţa. Noi nu putem acţiona acolo, deoarece nu ni se decontează bani. Am toaletat zona de 1 mai, dar nu mai putem face acest lucru, deoarece nu avem contrat de prestări servicii“, declara, vineri, George Coman, şeful Serviciului de Igienă Publică şi Spaţii Verzi. La rândul său, reprezentanţii CJC au declarat că până acum de toaletare se ocupa societatea Pomacost SA.

Se pare că peste week-end s-au lămurit, astfel că astăzi CJC-ul a demarat lucrările de igienizare a zonei. „Ne gospodărim“, a spus vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz, care a şi postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la acţiune.

UPDATE. Potrivit unor surse din cadrul CJC, acţiunea de curăţenie nu a fost făcută din banii CJC, ci din buzunarul celor doi vicepreşedinţi şi a preşedintelui CJC. Nu putem însă să nu ne întrebăm din ce bani a achitat aceste servicii Claudiu Palaz? Probabil din alocaţiua copilului, singura sursă de venit menţionată în declaraţia de avere depusă  în calitate de cnadidat. Conform declaraţiei de avere, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa Claudiu Iorga Palaz deţine o casă la Târgovişte şi un parc auto, în care are „garat“ un Nissan Patrol, fabricat în 1992, şi un Dodge Ram, fabricat în 1995. Din punct de vedere financiar, Claudiu Iorga Palaz are de achitat, până în anul 2019, un credit de 32.500 de lei, iar până în anul 2032, un alt credit, în valoare de 65.000 de euro. În anul fiscal anterior, familia Palaz a avut venituri de 1.008 lei - alocaţiile copiilor. Potrivit declaraţiei de interese, Palaz este preşedintele Organizaţiei Judeţene PMP Constanţa şi vicepreşedinte în Consiliul Executiv Naţional al PMP.

Citeşte şi: 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Eu

28 Jun, 2016 16:15

Va dau o ideie faceti curatenie cu cei care le dati ajutor social si nu va mai costa nimic .

Articole asemanatoare

Nicuşor Constantinescu cere contopirea celor două condamnări definitive

15 Feb 2019 586

Numeroase contracte de la CJC Mara Construct SRL a intrat în insolvenţă. Se schimbă administratorul judiciar

15 Feb 2019 486

Consilierul judeţean Bogdan Bola trage un semnal de alarmă „Copiii cu boli rare mor, iar Spitalul Judeţean Constanţa nu are un compartiment de neurologie infantilă!“ (document)

15 Feb 2019 432

​Pentru ce realizează Consiliul Județean Constanța studiu de evaluare a riscului?

13 Feb 2019 389

DSP cere respectarea planului de conformare Se caută soluţii pentru construirea unui pavilion nou în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa

12 Feb 2019 995

Angajaţii Consiliului Judeţean Constanţa vor primi vouchere de vacanţă

11 Feb 2019 410

Finanţări nerambursabile Bani de la bugetul judeţului Constanţa pentru domeniul sport. Detalii despre beneficiari şi proiectele lor

11 Feb 2019 1148

Anul trecut au plătit 10.000 de euro! CJC cumpără servicii pentru standul de la Târgul de Turism al României

10 Feb 2019 331

Oficial de la Consiliul Județean Constanța despre proiectul analizat în ședința extraordinară ce vizează introducerea subvenției de transport pentru elevi

07 Feb 2019 483

AEC solicită consilierilor să dea dovadă de responsabilitate și să fie prezenți la ședința de Consiliu Județean!

07 Feb 2019 439

Incompatibilitatea președintelui CJC, Horia Țuțuianu, pe înțelesul tuturor Firma familiei a înapoiat banii către CJC. Ce a decis ÎCCJ într-un caz similar al unui fost director al Neptun-Olimp SA! (documente)

07 Feb 2019 2459

Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă extraordinară. Acordarea facilităţilor la transport pentru elevi şi studenţi, pe ordinea de zi

04 Feb 2019 347

PNL solicită conducerii CJC ședință de îndată pentru acordarea facilităților la transport pentru elevi și studenți (galerie foto)

03 Feb 2019 453

Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu, găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate. Cum comentează preşedintele CJC

31 Jan 2019 1925

Preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, încearcă dezamorsarea conflictului cu Asociaţia Elevilor din Constanţa

31 Jan 2019 621