UPDATE. Curăţenia, plătită din buzunarul personal. Consiliul Judeţean s-a apucat să stârpească buruienile cât casa din faţa clădirii (galerie foto)

La sfârşitul săptămânii trecute, cotidianul ZIUA de Constanţa primea mai multe sesizări de la cititori, nemulţumiţi că spaţiile verzi din jurul consiliului Judeţean Constanţa este extrem de neîngrijit, transformându-se într-o junglă chiar în centrul oraşului.  Tot ei afirmau că iarba este înaltă „cât casă“, în tiomp ce autorităţile paseau responsabilitatea de la una la alta.
 
Vezi aici imaginile de dinainte de curăţenie: 

„Porţiunea de spaţiu verde din faţa Prefecturii Constanţa şi a CJC nu este a Primăriie Constanţa. Noi nu putem acţiona acolo, deoarece nu ni se decontează bani. Am toaletat zona de 1 mai, dar nu mai putem face acest lucru, deoarece nu avem contrat de prestări servicii“, declara, vineri, George Coman, şeful Serviciului de Igienă Publică şi Spaţii Verzi. La rândul său, reprezentanţii CJC au declarat că până acum de toaletare se ocupa societatea Pomacost SA.

Se pare că peste week-end s-au lămurit, astfel că astăzi CJC-ul a demarat lucrările de igienizare a zonei. „Ne gospodărim“, a spus vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz, care a şi postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la acţiune.

UPDATE. Potrivit unor surse din cadrul CJC, acţiunea de curăţenie nu a fost făcută din banii CJC, ci din buzunarul celor doi vicepreşedinţi şi a preşedintelui CJC. Nu putem însă să nu ne întrebăm din ce bani a achitat aceste servicii Claudiu Palaz? Probabil din alocaţiua copilului, singura sursă de venit menţionată în declaraţia de avere depusă  în calitate de cnadidat. Conform declaraţiei de avere, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa Claudiu Iorga Palaz deţine o casă la Târgovişte şi un parc auto, în care are „garat“ un Nissan Patrol, fabricat în 1992, şi un Dodge Ram, fabricat în 1995. Din punct de vedere financiar, Claudiu Iorga Palaz are de achitat, până în anul 2019, un credit de 32.500 de lei, iar până în anul 2032, un alt credit, în valoare de 65.000 de euro. În anul fiscal anterior, familia Palaz a avut venituri de 1.008 lei - alocaţiile copiilor. Potrivit declaraţiei de interese, Palaz este preşedintele Organizaţiei Judeţene PMP Constanţa şi vicepreşedinte în Consiliul Executiv Naţional al PMP.

Citeşte şi: 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Eu

28 Jun, 2016 16:15

Va dau o ideie faceti curatenie cu cei care le dati ajutor social si nu va mai costa nimic .

Articole asemanatoare

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 148

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 121

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 236

Consiliul Județean Constanța va semna contractul pentru dotarea cu microbuze electrice a școlilor din județ

22 Apr 2024 658

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1070

Proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța Se înființează Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în comuna Topraisar (DOCUMENT)

22 Apr 2024 2040

Achiziționarea serviciilor de consultanță juridică și reprezentare juridică în instanță pentru Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, în atenția consilierilor județeni (DOCUMENT)

22 Apr 2024 305

Ședință CJ Constanța Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului își dorește repartizarea unui spațiu pentru înființarea unui birou județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 358

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1328

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 529

Ședință CJC Regulament de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru activităţi de tineret de interes local (DOCUMENT)

21 Apr 2024 540

Ședință CJ Constanța Achiziția serviciilor juridice de consultanță pentru obiectivele de investiții în curs de realizare, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

21 Apr 2024 378

Ședință a CJ Constanța Preluarea unor bunurilor imobile din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 459

Ședință ordinară a CJC Organigrama și Statul de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 437

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 528