Echipa „FC Buzăului”, câștigătoarea etapei locale a Cupei Prieteniei Bergenbier de la Constanța

Săptămâna trecută, între 26 -28 iunie, s-a jucat fotbal de zile mari pe terenul special amenajat în parcarea Centrului Comercial Maritimo Shopping Center.

32 de echipe s-au întrecut în Cupa Prieteniei Bergenbier, iar patru dintre acestea s-au calificat mai departe în etapa superioară a competiției.

„FC Buzăului” a fost echipa care a reușit să se departajeze și să se impună în fața  tuturor echipelor calificate, câștigând ultimul meci, în fața celor de la FC Ovidiu.

Galeriile de prieteni și-au susținut puternic favoriții pe tot parcursul meciurilor, iar atmosfera incendiară de pe teren s-a resimțit încă de la primul fluier. Timp de trei zile, echipele au dat tot ce au avut mai bun pe teren jucând cu gândul la marele premiu al competiției, șansa de a merge în Franța, în 2016, să urmărească fotbalul spectacol. Atitudinea pozitivă, fair play-ul, golurile spectaculoase și spiritul de echipă sunt elementele care caracterizează atmosfera de la meciurile Cupei Prieteniei Bergenbier.  

Punctul culminant al competiției a fost reprezentat de meciul final, disputat între finalistele locale, echipele FC Buzăului și FC Ovidiu. După un meci intens, băieții de la FC Buzăului s-au impus cu scorul de 5-3 în fața celor de la FC Ovidiu. În etapa Turneelor Regionale, care se va desfășura la toamnă, Constanța va fi reprezentată de către campioana locală FC Buzăului, precum și de echipa FC Ovidiu, finalista etapei, împreună cu cei de la Soveja și Juventus Brăila, ambele semifinalistele etapei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.