Elev la un seminar teologic din Constanţa Ionuţ Cocoş a ridicat juriul şi sala în picioare la "Românii au talent" (video)

Ionuţ Cocoş, elev la seminarul Teologic Liceal Ortodox “Sfantul Dionisie Exiguul" a impresionat în această seară la “Românii au talent”.
 
“Felicitari, Ionut Cocos !!! Sa inmultesti frumos si placut acest dar cu care ai fost inzestrat. Sunt mandra de tine...ai ridicat sala si juriul in picioare la Romanii au talent..... Bravo !!!!”, „Ai fost magnific, ai depășit orice așteptare, impresionant...fără cuvinte!!! emoticon smile Felicitări din suflet! Meriți marele premiu”, „Bravissimo!!!! Felicitări pentru vocea ta extraordinară!!! Românii se pot mândri cu talentul tău!!!”, „Doamne ce talent am avut atata timp langa noi si habar nu am avut! Felicitari Ionut! Ai cantat impecabil!Succes! mergi pana in finala!”, curg chiar acum mesajele pe contul de Facebook al tânărului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarație de avere Ionuț Cocoș, din cadrul DRDP Constanța, fără venituri generate de pensiunea pe care o administrează în Tulcea

20 Jul 2022 1355

Insula Ovidiu ar putea „susține” un hotel de 20 de metri înălțime. Cine dorește să investească

20 Jul 2022 4722

Liga Elitelor U-19. Răzvan Tănasă, trei goluri în Farul - FC Botoşani 6-0 „Creşte de la meci la meci. Bate la porţile echipei mari“ (galerie foto)

22 Oct 2021 3854

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Ionuţ Cocoş de la Seminarul Teologic din Constanţa a cucerit juriul de la „Românii au talent“ (galerie foto)

04 May 2015 7515