"Şcoala altfel" Elevii au vizitat navele Poliţiei de Frontieră (galerie foto)

Ambarcaţiunile din cadrul Gărzii de Coastă, ancorate la Grupul de Nave Constanţa, au fost vizitate de 145 de elevi de la patru instituţii de învăţământ din judeţul Constanţa în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” - ediţia 2015, desfăşurat la nivel naţional în perioada 6–10 aprilie.
 
În zilele de 6 şi 8 aprilie, sediul Grupului de Nave Constanţa a fost vizitat de 145 de elevi de la patru instituţii de învăţământ din judeţul Constanţa, Şcoala Generală nr. 37 din Constanţa, Şcoala Generală nr. 12 din Constanţa, Şcoala Generală nr. 1 din Eforie Nord şi Şcoala „Sfinţii Martiri Brâncoveni” din Constanţa.
 
Atracţia elevilor, care au fost însoţiţi de cadre didactice şi părinţi, a fost nava amiral a Poliţiei de Frontieră Române MAI 1105 „Ştefan cel Mare”, dar şi celelalte ambarcaţiuni de patrulare şi supraveghere maritimă din cadrul Gărzii de Coastă.
 
Poliţiştii de frontieră le-au prezentat modalităţile prin care Garda de Coastă îşi îndeplineşte misiunea de control şi supraveghere a frontierei de stat la Marea Neagră, precum şi tehnica din dotare şi modul în care aceasta poate fi folosită în desfăşurarea activităţilor specifice. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.