Elevii din Constanța, pasionați de meseria de scafandru. Sute de solicitări pentru Școala Altfel la Centrul 39 Scafandri – Constanța

Centrul 39 Scafandri – Constanța, instituţie unică de formare profesională a scafandrilor în România, își deschide porțile joi, 12 aprilie 2018, între orele 09.00-14.00, pentru a fi vizitat de elevii din școlile și liceele din Constanța în cadrul programului educațional național “Școala altfel. Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.
 
Potrivit Centrului de Scafandri, în urma majorităţii solicitărilor venite din partea școlilor constănțene pentru această perioadă (aproximativ 600 de elevi), conducerea a decis organizarea evenimentului în acest an, la data de 12 aprilie.

Ca de fiecare dată, şi în acest an, doritorii vor putea parcurge traseul de vizită pregătit pentru a se familiariza cu tehnica și echipamentele folosite de scafandrii militari în misiunile specifice pe teritoriul național și în cadrul teatrului de operații, expuse în cadrul expoziției și vor afla care sunt secretele în această frumoasă meserie. De asemenea, vor fi prezentate sălile de cursuri și laboratoarele, unde viitorii scafandri se pregătesc și se formează.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.