Erwin Şimşensohn, numit din nou manager al Teatrului de Stat din Constanţa

Fostul secretar de stat în Guvernul Cioloş, regizorul Erwin Şimşensohn, a fost desemnat din nou manager al Teatrului de Stat din Constanţa. Numirea a avut loc astăzi, 2 mai 2019.

Reamintim că, pe data de 30 aprilie s-a încheiat mandatul fostului director, Dana Dumitrescu. Aceasta nu a reușit să obțină nota necesară pentru promovarea examenului de evaluare (detalii în ediția de mâine).

Astfel, prin dispoziția președintelui CJC, Horia Țuțuianu, s-a desemnat Erwin Șimșensohn în funcția de director general interimar al Tatrului de Stat Constanța începând cu data de 02.05.2019 și până la data ocupării postului prin concurs, dar nu mai mult de 120 de zile de la data numirii în funcție.

„Începând de astăzi m-am reapucat de treabă. Sper să avem împreună un drum mai lin și fructuos și, deși nu garantez pentru acțiunile altora, fără întreruperi care să ne țină în loc. Avem prea multă treabă si multe visuri de atins ca sa continuam sa ne impiedicam", le-a transmis managerul interimar al TSC colegilor săi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Doamna Dana repetă rolul „procesomanei“ la Teatrul de Stat Constanţa

03 Aug 2019 2890