Eşti Taur? Clar te asemeni cu o rafală de grindină. Să vedem ce fenomen meteo ești...

 
Se spune adesea despre femei că sunt ca o briză de primăvară, atunci când sunt delicate și romantice, sau că seamănă cu un uragan atunci când sunt supărate. Haideți să vedem ce fenomen meteo este fiecare dintre noi, în funcție de zodie.
 
Berbec
Berbecii sunt printre cele mai vulcanice personalități are zodiacului. Într-un moment sunt prietenoși și fac glume și în momentul următor tună și fulgeră de parcă vine apocalipsa. Berbecii seamănă cel mai mult cu furtunile de vară, când într-o singură zi ai parte de soare, căldură excesivă, vânt și ploaie cu fulgere, apoi iar soare.
 
Taur
Taurii sunt simpatici și joviali, doar că răbdarea lor are o limită foarte scurtă. Știți vorba cu fitilul scurt? Cam asta îi definește pe nativii acestei zodii și cel mai apropiat element natural al lor este o rafală de grindină. Exact când totul părea liniștit, taurul se satură să mai aștepte și aruncă cu pietre în toate părțile.
 
Gemeni
Gemenii sunt ca o zi de primăvară: mofturoși, schimbători și reci pe final, când energia le scade și încep să devină ușor iritabili. Cu gemenii nu știi niciodată ce gândesc, pentru că totul se schimbă cu viteza luminii, dar dacă iubești un nativ din gemeni știi că primăvara înseamnă mai mult soare și o viață nouă și palpitantă.
 
Rac
Racii sunt o zodie introvertită și în general blajină. Dacă este să alegem un fenomen meteo pentru raci, acesta ar fi ceața care se retrage de prin văi dimineața. Mereu discreți, delicați și atenți să nu facă rău nimănui, racii pot fi o ceață călduță, care vestește o zi frumoasă, sau o ceață rece, care vestește o toamnă lungă.
 
Leu
Leii sunt ca zilele cu caniculă, cu simbolul lor, soarele în frunte. Oricine a cunoscut vreodată un leu știe cât de magnetici sunt și cum te atrag ca pe o molie la bec. Din păcate, toată vraja lor poate duce la arderi și daune masive pentru cei care se apropie prea mult. O zi fierbinte de vară poate însemna vacanță la mare, dar și arsuri solare.

 
Fecioară
Fecioarele sunt inteligente și pragmatice, cam ca ploaia de primăvară. Știi că nu îți place cum se simte întotdeauna, dar știi și că este necesară pentru recolte. Fecioarele sunt adesea judecate aspru pentru stilul abrupt și critic. Pe de altă parte, simțul umorului îi scoate din mutle încurcături și criticile lor sunt adesea constructive, deci un rău necesar, ca ploaia de primăvară.

 
Balanţă
Balanțele sunt un semn zodiacal complex și greu de descifrat. Firi deschise și optimiste, balanțele seamănă cu o zi de mai sau iunie, nici prea caldă, nici prea rece, nici prea mult soare, dar nici prea mulți nori. Undeva, departe, sigur există și un curcubeu pe cer, care să te binedispună.
 
Scorpion
Scorpionii sunt aprigi la mânie și în general nu vrei să te pui cu ei când sunt supărați. Ca fenomen meteorologic, scorpionii seamănă cel mai mult cu viscolul în miez de iarnă, sau cu o ploaie rece de noiembrie, care îți intră pe sub piele și te îngheață până în cel mai adânc loc al sufletului tău.
 
Săgetator
Firi exuberante și zgomotoase, săgetătorii urăsc să se plictisească și nu suportă perioadele de acalmie. Ca tip de fenomen meteo, săgetătorii seamănă cel mai mult cu o zi de vară târzie, când vântul a început să bată tare, dar briza este plăcută.
 
Capricorn
Iată o zodie care nu îți sugerează căldură decât atunci când te frige. Capricornii nu sunt genul de oameni pe care vrei să îi superi și momentele lor de pasiune sunt rare și prețioase. Cel mai mult seamănă cu o dimineață de iarnă în ianuarie, când cerul este senin cristal, totul este acoperit cu o pojghiță groasă de gheață și natura pare că a încremenit de frig.
 
Vărsător
Vărsătorii sunt ca o furtună urmată de inundații. Chiar dacă știi că vei trece peste momentul critic, urmările vor fi aproape întotdeauna la fel de rele ca momentul de criză. Loiali și intenși, vărăstorii vor totul sau nimic și nu ai vrea să fi pus în postura să le spui că nu pot face ceva.
 
Peşti
Peștii sunt fragili și delicați, dar durerea lor este adâncă, atunci când chiar sunt făcuți să sufere. Din acest motiv, nativii din pești seamănă cel mai mult cu o zi de toamnă în care plouă cu soare. Știi că totul va fi bine, dar nu poți să nu simți picăturile reci care se strecoară pe sub haine.
 
Sursa – unica.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 29 martie 2024. Sunt multe provocări în plan amoros pentru una dintre zodii

29 Mar 2024 447

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 623

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 905

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 646

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 860

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 761

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 705

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 642

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 664

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 697

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 546