Eurovision 2019 Duncan Laurence din Olanda este castigatorul competiţiei (video)

Duncan Laurence din Olanda este câştigătorul Eurovision Song Contest 2019 cu piesa "Arcade". Finala a avut loc sâmbătă seara, 18 mai a.c., la Tel Aviv.
Olanda s-a clasat pe primul loc cu 492 de puncte, urmată de Italia, cu 465 de puncte şi Rusia, cu 369 de puncte.

Câştigătorul a fost ales în urma voturilor juriilor de specialitate şi fanilor din ţările participante. Ca în fiecare an, fanii şi-au exprimat opţiunea prin SMS sau prin intermediul aplicaţiei mobile dedicate Eurovision.

Cea care a deschis show-ul finalei de la Tel Aviv a fost Netta Barzilai, câştigătoarea de anul trecut a concursului cântecului european. De altfel, spectacolul de la Tel Aviv a reunit foşti câştigători sau vedete Eurovision precum Dana International, Conchita, Mans Zelmerlow, Eleni Foureira, Verka Serduchka şi Gali Atari.

Madonna a fost invitatul special al finalei Eurovision şi a cântat sâmbătă, pe scena de la Tel Aviv, hitul "Like a Prayer" şi noul său single, "Future", acesta din urmă alături de rapperul Quavo, transmite Realitatea.net.
Sursă foto: Facebook.com
 
Sursă video Youtube.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eurovision Romania 2019 Cine este finalista şi va reprezenta România la Tel Aviv. Despre câştigătoare. Ce a declarat la final

18 Feb 2019 3210

Eurovision Romania 2019. Cine sunt ultimii șase finaliști ai concursului

11 Feb 2019 2784