Evaluarea directorului MINAC, Sorin Colesniuc, respinsă pentru a doua oară în ședința Consiliului Județean

 
Evaluarea managementului directorului MINAC, Sorin Colesniuc a fost respinsă la vot în ședința de Consiliu Județean. Este deja a doua oară când aleșii județeni își exprimă nemulțumirea vizavi de managementul prestat de directorul MINAC, în mai puțin de două luni.

Proiectul nr.8 privind validarea rezultatului evaluării anuale a managementului lui Sorin Marcel Colesniuc, director general/manager la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a fost respins de consilierii liberali și cei de la PMP 
 
Vă reamintim, Comisia de evaluare a managementului pe anul 2019 de la Muzeul Național de Istorie și Arheologie Constanța a punctat activitatea managerului astfel: în prima etapă – analiza raportului anual de activitate – nota obținută a fost 9,40 iar în a doua etapă – susținerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu – nota obținută a fost 9.80. Nota finală obținută de Sorin Marcel Colesniuc a fost de 9,60.

Vicepreședintele CJC, Claudiu Palaz a precizat că din punctul său de vedere, Colesniuc are lipsuri mari în activitatea managerială și a gestionat defectuos mai multe proiecte derulate de MINAC.

Palaz a dat exemplul Bisericuțelor de cretă de la Murfatlar pentru care nu s-a găsit finanțare în vederea reabilitării, dar și a proiectelor de la Carsium și Capidava.

Vicepreședintele CJC, Claudiu Palaz, a declarat pentru ZIUA de Constanța că în mod normal, Colesniuc ar trebui să demisioneze, în caz contrar, luna viitoare, va iniția un proiect de hotărâre privinf demiterea managerului MINAC, deoarece e limpede că activitatea acestuia este pusă sub semnul întrebării.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.